lauantai 24. marraskuuta 2012

Kaikenlaista

Nyt on tietokone ja kaikenlainen tämmöinen hylkäämässä minut. Mikään ei toimi. En pystynyt poistamaan kuvia picasasta, en pystynyt lisäämään kuvaa vuodatukseen. Ihan yöunet tässä menee, ne vähätkin, mitä on. Toisaalta, jos tämä on muistutus, että muutakin elämää on, kuin blogi.
Olen tilannut uuden tietokoneen, kun tämä ei suostu juuri millekään. Eli se tietää sitä, että jos en saa tätä toimimaan, en voi lisätä kuvia. Yritän vielä vuodatustakin, mutta kun en osaa laittaa tänne linkkiä suoraan vuodatukseen, jotta pääsisitte sinne katsomaan.
Tämä nyt on kerrassaan sekavaa juttua, mutta palataan asiaan viikonlopun jälkeen. Lähdemme aamulla pikkumiehen 5-vuotispäiville.
Kaikesta huolimatta HYVÄÄ VIIKONLOPPUA KAIKILLE!

5 kommenttia:

 1. Huomenta vaan! Vai on siellä toinen uneton. Lohduttaa, että on kohtalosisaria :)
  Uniongelmat ovat todellinen riesa ihmisen elämässä ja niitä vähiä tunteja, joita saa nukuttua yrittää kyllä vaalia mahdollisuuden mukaan. Toivottavasti saat tietokoneen toimimaan. Sinulla on tiedossa mukava päivä synttäreineen. Hyvää viikonloppua myös Sinulle!

  VastaaPoista
 2. Voi EI !
  Sama oli minullakin silloin kun se kuvatila loppui. Oli melkein uneton yö, niin paljon mokoma harmittaa.
  Toivottavasti saat kaiken toimimaan !

  VastaaPoista
 3. Onneksi on muutakin elämää kuin blogi ja tietokone,mutta kyllä silti aina vietävästi harmittaa kun ne eivät toimi!!!!
  Hyvää viikonloppua.

  VastaaPoista
 4. Hyvää viikonloppua. Uskotaan että kaikki järjestyy♥

  VastaaPoista
 5. kiitos samoin, hyvää viikonloppua sinullekkin!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit!