perjantai 23. marraskuuta 2012

No niin

Nyt on sitten minun kuvatilani täynnä. Olen tutkaillut ohjeita, mutta en ainakaan vielä ole jyvällä, miten toimia. Voi olla, että laitan vuodatukseen kuvia, jos enää muistan, mitä siellä piti tehdä. Katsotaan, kuinka käy.

5 kommenttia:

 1. mitä ihmettä??? voiko kuva tilakin täyttyä??? en minäkään tietäisi mitä tehdä jos nuin käy:(
  Kiitos tosi paljon palkinnostasi, tuolla kirjalla on minulla kyllä käyttöä. aivan ihana:))

  VastaaPoista
 2. Enpä minäkään ole asiantuntija, mutta voisiko johtua siitä, että sun kameran säätö on kovin tarkalla kuvauksella (ammattitermi lie jotain ihan muuta). Painapa kuvan kohdalla oikeaa hiirenkorvaa ja valitse alin rivi ominaisuudet; näet kuvasi koon, jotka näyttävät useimmiten olevan satojatuhansia jotain. Muissa blogeissa on vain kymmeniätuhansia jotain. Heh, olihan selitys, enkä tiedä oli edes oikeaa asiaa. Kuvaa voisi ehkä jotenkin rajata ja asettaa ne kameran tarkkuusjutut pienemmiksi. Älä kysy miten, kysy joltain viisaalta. Skannerilla on ehkä helpompi toimia.

  VastaaPoista
 3. Sinullakin !!!!
  Nyt on vika jossain muualla. Ei voi olla että näin monelle käy samaan aikaan, että tila loppuu :(

  Sydämelliset♥ kiitokseni paketista. Juuri sen tuossa avasin ja pian alkaa varmaan "raksuttaa" !

  VastaaPoista
 4. Minä laitan kuvani phobuckettiin tällä hetkellä :) Katoin itsekin alussa, että blokkerin kuvatila näytti niin pieneltä, että varmaan täyttyy heti... Tuo on ihan helppo käyttää tuo photobucket :)

  Saapa nähdä onko minullakin paketti odottamassa kotona :D

  VastaaPoista
 5. Oi-samaa olen myös ajatellut että jossain vaiheessa se tulee täyteen. Pitäisi varmaan käyttää myös vuodatusta. Kyllähän ne kuvat saa todella jos osaa muutenkin esille. Harmi.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit!