keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Kynttilöitä

Olen tehnyt tänään myös kynttilöitä. Eli sulattanut vanhoja ja tehnyt uusia. Minulla oli hyvä ohjekin, mutta en nyt löydä blogia, joku caramelle tai sen tyyppinen nimi. Siellä oli tehty kynttilä kk.shampanjalasiin. Olisin tehnyt samoin, mutta en löytänyt (???) sydänlankakerääni mistään. Kumma juttu, että kaikki hukkuu.
Isot kynttilät on tehty jugurttipurkkiin ja pienet tuikut muotteihin. Sulatin valkoisia kynttilöitä ja lisäsin värirakeita. Siksi ovat kirkkaan värisiä. Isommat ovat hyviä ulkolyhtyihin.


Olen ollut tänään kuin uudestisyntynyt, kun käsi ei olekaan kipeä. Kävin eilen Kysissä fysiatrilla. Aikani oli opetustilanne, eli minut haastatteli ja teki testejä opiskelija ja sitten menin "raadin" eteen. Siellä oli fysiatri 5 opiskelijan kanssa. Käytiin samat asiat läpi ja opiskelijat harjoittelivat erotusdiagnosointia. Tultiin siihen tulokseen, että vaiva ei ehkä/varmastikaan johdu ahtaista hermoradoista vaan olkapään lihaksista tai nivelestä. Opiskelija pisti kortisonia ja johan rupesi muorin käsi pelaamaan paremmin. Ei täydellisesti, mutta paremmin. Sain vielä tulehduskipulääkettä ja lähetteen röntgeniin ja fysioterapeutille. Eikä jomottavaa hermoja raastavaa kipua ole ollut! Nukuinkin ihan kohtalaisesti, melkein 4 tuntia yhteen putkeen. Nyt, kun kipua ei ole, huomaa, kuinka kammottavaa se on ollut henkisesti.
Jes, jes!!!

3 kommenttia:

 1. hienoja kynttilöitä olet tehnyt! Kiva kuulla, että jollakin muullakin on tavarat hukassa:) Ja tosi mukavaa, että olet saanut apua kipuihisi!!

  VastaaPoista
 2. Kauniita kynttilöitä! Kynttilöitä en olekaan itse tehnyt muuta kuin sellaisen, mikä pyöriteltiin mehiläisvahalevystä.
  Hienoa, että sait avun vaivaasi!

  VastaaPoista
 3. Todella kauniita. Tuota en ole koskaan kokeillut.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit!