maanantai 6. elokuuta 2012

Vaikeuksia

Pieniä vaikeuksia on saada blogi toimimaan. Mistä esim. laitetaan kategoriat? Valokuvat menivät kyljelleen, kuten olette huomanneet, blogilistaan lisäily oli tuskien takana. Syvennyn bloggerin saloihin paremmin, kunhan muut kiireet antavat myöten. = marjojen keräily ja pakastaminen.Haasteisiinkin alan jälleen, kunhan kerkiän. Kotilaiskan ja Vilimarikan ja Lauran haasteisiin ainakin yritän ennättää.

                                    Hyvää alkavaa viikkoa!

2 kommenttia:

  1. No hei Sinulle - löysinpäs Sinut!!
    Bloggeriin olen minäkin siirtynyt - ja on todellakin hankalaa ennenkuin siihen taas oppii. Minusta noita kategorioita ei valmiina mistään löydy, täytyy rakentaa itse sivu. Tunnisteen saat lisättyä jo tekstiä kirjoittaessasi. Se on siinä vasemmalla viestiasetuksissa.Tuota kuvien kääntämistä en löytänyt minäkään, varminta kai kääntää ne jo ennen siirtoa... Kyllä se tästä lähtee, kunhan vaan sitkeästi jatketaan. Hyvää alkanutta viikkoa Sinullekin!

    VastaaPoista
  2. Marjassapa minäkin tänään olin ja jo toisen ämpärillisen mustikoita keräsin, oli vaan niin turkasen kuuma etten jaksanut enempää vaik marjoi kyl olis ollu jos oli poimijoitakin. Sain tänään Jipen sääret swapin kortit ja toinen oli sun viehättävä kaunokaises, kiitos siitä, on jo blogissa

    VastaaPoista

Kiva kun kävit!