Teinhän minä tosiaan tänään Punaherukkajuustokakun. Ohje on http://kotikokki.net/reseptit sivuilta.
Vähän jouduin soveltamaan, kun kaikkia aineita ei löytynyt.
Raaka-aineet
pohja:
200 g digestive keksejä
75 g margariinia (en käytä voita)
Täyte:
4 dl punaherukoita
200 g vaniljasunnuntai juustoa (maustamatonta)
1 prk flora vispiä (flora vanilja)
6 rkl tomusokeria
4 kpl liivatetta
Ohje:
. murskaa keksit ja lisää sul. margariini. Sekoita ja painele leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan.
. Vatkaa flora vaahdoksi, lisää vaahtoon juusto ja tomusokeri.
. Laita liivatteet kylmään veteen n. 5-10 min.
. Paseeraa herukat siivilän läpi tuorejuusto seokseen.
. Kiehauta n. 1 rkl. vettä ja lisää siihen liivatteet, joista on vesi puristettu pois.
. Kaada liivatevesi muun täytteen joukkoon ja sekoita nopeasti.
. Kaada vuokaan pohjan päälle, anna hyytyä väh. 5 t.
. Koristele, jos haluat.
Loistavan raikas maku!
Nami! Voin kuvitella raikkaan maun! =)
VastaaPoistaAurinkoista viikonlopun jatkoa Sinulle!
Kuulostaa ja näyttää niiiiin herkulliselta :)
VastaaPoistaOi-herkullista.Tuossa alla ihania sukkia ja kivat värit.
VastaaPoistaHerkullisen näköinen ja varmasti makuinenkin =)
VastaaPoista