tiistai 22. tammikuuta 2019

Surun syövereissä

Edellisen postauksen jälkeen 3.1 tapahtui jotain sellaista, mitä ei ole osannut koskaan ajatella saati pelätä. Tyttärenpoikani Aaro kuoli äitinsä viereen.
Kun Aaro syntyi, koin aivan valtavan rakkauden  täyttävän sydämeni. Saimme rakastaa häntä 11 vuotta, 1 kk ja 10 päivää. Toki me rakastamme häntä yhä, rakkaus ei häviä koskaan.
Aaro laskettiin haudan lepoon odottamaan ylösnousemuksen aamua 19.1.2019.


12 kommenttia:

 1. Otan osaa suureen suruunne.

  Sirkka-Liisa

  VastaaPoista
 2. Otan osaa suureen suruunne. <3 Voimia <3

  VastaaPoista
 3. Osanottoni suureen suruunne. <3

  VastaaPoista
 4. Voi Maca! Lämmin halaus ja koko sydämestäni otan osaa suuren suruunne.

  VastaaPoista
 5. Otan sydämestäni osaa suureen suruunne!
  Aaro odottaa Jeesuksen kanssa ylösnousemuksen aamua!

  VastaaPoista
 6. Otan osaa. En kykene edes aavistamaan surun suuruutta...

  VastaaPoista
 7. Näin menee omassa touhotuksessa ohi jokin asia, ettei sitä tiedä tapahtuneenkaan. Ei todellakaan kykene kuvittelemaankaan tuota tuskan ja kyyneleitten määrää, itku tulee vaikka vain kaukana asian kohtaan. Eikä ole oikein mitään mitä osaisin sanoakkaan mikä voisi mitenkään auttaa. Toivottavasti jaksatte eteenpäin, sitä varmasti toivoisi myös Aaro.

  VastaaPoista
 8. Otan osaa suureen suruun, me emme pysty käsittämään miksi esim.lapsi kuolee, ja lähes 100 vuotias elää sänkyyn sidottuna, kun jalat ei enää kanna, ja sairautta on monenlaista jo tuohon ikään mennessä, siitä on kauan kun minun 9 v. serkkupoika kuoli traagisesti, hänet 2, 12 vuotiasta poikaa hautasivat hiekkamonttuun, minne hän tukehtui, lapsi on kuitenkin tallessa taivaassa, jossa hän on muitten lasten kanssa Jumalan paratiisissa, hän ei suinkaan nuku eikä ole tiedottomassa tilassa, ei kukaan kuollut ole tiedottomassa tilassa, uskossa Jeesukseen ovat Jumalan paratiisissa, ja erossa Jumalasta olevat ovat tuonelassa,sitä varten Jeesus kuoli ristin puulla että se joka uskoo häneen olisi iankaikkinen elämä taivaassa, hän kantoi kaikki meidän syntimme ristin puulle, ne jotka ei ole uskossa Jeesukseen, on tuomittu kadotukseen, tämä on Raamatun totuus.Lapsi joka ei ole vielä tietoisesti tehnyt syntiä ja niin on ymmärtämätön, on Jumalan paratiisissa, sen tähden lapset ovat turvassa.Voimia sinulle ja jos olet uskossa Jeesukseen, saat kerran nähdä tyttären poikasi taivaassa."sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen poikansa, ettei yksikään joka häneen uskoo hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä "joh.3.16

  VastaaPoista

Kiva kun kävit!