tiistai 1. tammikuuta 2019

Moi!

Onpa kulunut aikaa,kun viimeksi kirjoitin. Minun aikani on mennyt sukkia kutoessa. Korttitarpeet olen melkein kaikki myynyt tai antanut.  Nyt kun katselin teidän blogejanne,niin tuli tunne,jospa kuitenki vielä saisi jotain aikaan.

Palataan asiaan! Oikein mukavaa alkavaa vuotta! Lunta riittää ainakkin täällä!

11 kommenttia:

 1. No moi vaan ! Kiva kuulla sinustakin, vaikka olenpa itsekin luurannut ihan muualla kuin blogissani tai korttipuuhissa. Sukkia on täälläkin tahkottu, ja lukemista. Oletko mukana sellaisessa sukkasivustossa facessa kuin Taimitarha ? Siellä pyörii kivoja kuviosukkaohjeita, esim. joulukalenterin tapaan. Seuraavat kenties ystävänpäiväsukat. Juu, ja lunta, sitä kyllä saisi meiltäkin halukkaat hakea pois.

  VastaaPoista
 2. Moikka Maca!
  Kiva kuulla, että vielä olet ainakin katsellut blogeja, mukaan vaan ☺
  Hyvää alkanutta uutta vuotta 💕🍀

  VastaaPoista
 3. Hyvää alkanutta vuotta! Älähän nyt ihan kokonaan kortteilua lopeta 😉

  VastaaPoista
 4. Ihana kuulla sinusta, ystäväiseni. Olen kaivannut postauksiasi. Hyvää, siunattua alkanutt vuotta sinulle.Minut löytää nykyisin atelier sinitaivaasta.

  VastaaPoista
 5. Hyvän Jumalan siunausta tähän vuoteen 2019.

  VastaaPoista
 6. Kiva kuulla sinusta :) Hyvää uutta vuotta myös sinulle.

  VastaaPoista
 7. kunpa osaisin tehä villasukkia, niin niitä tulis tehtyä moneen paikkaan ja itelle.Minä myös olen mummo neljälle lasten lapselle.Hyvää alkanutta vuotta 2019 !

  VastaaPoista
 8. Hei Maca. Olen käynyt täällä usein. Ei ole kauaakaan kun kävin ja ajattelin, etten pysty uskomaan ettetkö palaisi blogisi pariin. Tervetuloa!!

  VastaaPoista
 9. Ihanaa alkanutta vuotta. Olisit ihmeessä käynyt moikkaamassa kun kävit Nurmeksessa. Asun ihan lähellä keskustaa ja Bombataloa

  VastaaPoista
 10. Hei Maca!
  Ihana kuulla sinusta, olenkin kaipaillut. Itse olen ollut melko laiska blogin päivittämisessä, mutta askartelua en ole unohtanut. Kiinnostuksen kohteet vaihtelevat ajan ja fiiliksen mukaan. Oikein ihanaa uutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista
 11. Yes, I am totally agree with you, I am a great fan of your

  website, you write very informative articles.
  Keep writing such amazing post,

  Thanks for sharing.


  Laptop service center in Jaipur


  Regards

  Sameer

  VastaaPoista

Kiva kun kävit!