maanantai 6. tammikuuta 2020

Uusi vuosi

Niin on vuosi mennyt.Melkein sumussa, itketty on, ihmetelty, kyselty. Vastausta ei ehkä koskaan saada. Mutta jos ei muuta, niin uskoni on lujittunut. Enää en hoppuile asioitten perään.
Olen myös löytänyt uuden askartelun Bible journaling. Harvakseltaan kylläkin sinne olen mitään tehnyt, mutta jotain kuiten. Siinä siis luetaan Raamattua ja tekstistä saadun "ajatuksen" siirrän kuvana tai vaikkapa kirjoituksen Raamattuuni tai ihan paperille.
Täytyy kokeilla ,josko jaksaisin tännekin jotain kirjoittaa. Olen kyllä muistanut teitä hyvät kanssakulkijat, mutta en ole jaksanut kirjoitella tai kommentoida mitään. Enemmän olen käynyt fb:ssa ja instassa.
Voikaa hyvin.

4 kommenttia:

 1. Kaikkea hyvää elämääsi ja rauhaa myös❤ Ymmärrän hyvin kun ei vain jaksa. Elämä on niin kummallinen että sitä on välillä vaikea ymmärtää ja kuitenkin niin ihana. Usko auttanut myös minua ja mitä vanhemmaksi tulen sen enemmän se on elämässäni. Kiva kun poikkesit täällä.

  VastaaPoista
 2. Onnellisempaa alkanutta vuotta toivotan <3

  VastaaPoista
 3. Ihanaa vuoden jastkoa. Kaunis sivu ja lohduttava psalmi.Itsekin olen tuota biblejournalingia ajatellut.On vain mun askartelut olleet viime aikoina aika vähäisiä ja inspiraation lähteet hieman
  tukkoisia.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit!