keskiviikko 31. elokuuta 2016

Vaihto Siskon kanssa

Vaihdoimme Silpputehtaan Siskon kanssa kortteja letter pocketin verran.Siskon letter tuli eilen, minun on vielä vaiheessa. Valitsin letteriin Siskon jo valmiita kortteja.


Tässä kaikki
Tämä oli vielä ylimääräisenä.

Tykkään kovasti Siskon tyylistä. Korteissa on monta kerrosta ja paljon yksityiskohtia.

Kiitos Sisko näistä ihanuuksista ja kaikesta muusta! Minulla ei olekaan tekstileimasimia juurikaan itsellä, joten oli mukava saada valmiita tekstejä.
Yritän saada oman letterini valmiiksi ja postiin.

Minulla on vain liian monta rautaa tulessa yhtä aikaa, ja hyppelen asiasta toiseen. Tämä on yksi minun vioistani, että touhuan liian paljon. Sitten jossakin vaiheessa tulee väsy.

5 kommenttia:

 1. Hienoja kortteja. Tykkään myös Siskon tyylistä.
  Tiedätkö Maca, miten lohdulliselta tuntui lukea tekstistäsi tuota viimeistä kappaletta. Voisin sen tekstin laittaa suorana lainauksena omaan blogiini. Minulla on myös se vika, että innostun ja touhuan liian montaa asiaa. En halua muistaa malttia ja sitten se kostautuu. Tuntuu paremmalta, kun tietää, että on muitakin näin "viallisia" kohtalotovereita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen aina ollut jonkin sortin hössöttäjä. Innostun niin monesta asiasta. Silloin kun lapset olivat pieniä(4 kpl) ja olin 3-vuorotöissä, saatoin tehdä monta työtä kerrallaan, siivosin, pesin pyykkiä, leivoin jne. Silloin kerkesi ja jaksoi, mutta ei enää.

   Poista
 2. Kiitos, mukava että tykätään. Itse joskus mietin, että oma tyyli tavallaan puuttuu kun on niin monen sorttista tuotosta. Ei ole kiire Maca minulla. Maltan odottaa.

  VastaaPoista
 3. Kivoja kortteja. Kyllä minäkin innostuin nuorempana, nyt en enään, saispa edes vähän takaisin intoa ja ennenkaikkea jaksamista. Mutta näillä eväillä mennään.

  VastaaPoista
 4. Upeita kortteja! Hyvää syyskuuta!!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit!