sunnuntai 28. elokuuta 2016

Hämärässä tehtyjä

Eilen taisi olla Lappia lukuunottamatta melkoinen myrsky koko Suomessa. Lähdin aamulla yhdeksältä Jyväskylään. Ajatus oli äkkiä syntynyt, katselin tuulta ja tuumin, että nyt kun lähden, kerkiän myrskyn alta pois. Se olikin hyvä päätös.
Kävin Viherlandiassa ostamassa muutaman taimen niiden tilalle, jotka olin onnistunut kitkemään rikkaruohoina keväällä. Ja ostin sitten vähän muutakin.Kasveja, jotka houkuttelevat mehiläisiä ja perhosia.

Sitten ajelin Sinelliin, joka on kaupungin toisessa päässä. En siis käynyt keskikaupungilla ensinkään, mikä oli varmasti hyvä, koska jo Viherlandiaan mennessä käännyin väärältä kaistalta liikenneympyrässä ja jouduin koukkaamaan uudelleen Vaajakosken kautta.Kaistan vaihto yhdessä risteyksessä aiheutti takana olevalle ilmeisesti hepulin, koska hän tuuttasi. Olimme valoissa ja punaiset paloi ja hyvin mahduin hänen kaistalleen, mutta kun hänen eteensä...maalaistollot.

Sinellissä ostelin tietenkin yhtä ja toista erittäin "tarpeellista". Jyväskylän Sinellissä ei vain ole esim. pieniä 3-d vihkosia, ei säilytyspusseja atc-korteille eikä vintage kuvia. Mutta kuten sanottu, ostoksia tuli.

Treffasin myös nuorimmaiseni pikinmiten. Kävimme hänen kaverinsa työpaikalla leipomossa ja sain mukaani aivan ihanaa ruisleipää. Kyllä oli mukava ajaa kotiin, kun tuore leipä tuoksui autossa.
Illalla sitten söinkin melkein neljänneksen leivästä.

Siis eilenhän oli myrsky. Meillä ei tapahtunut muita tuhoja kuin sähköt oli pois tunnin verran. Ja melkein kaikki omenat olivat tippuneet puista. Nyt siis syödään sekä kesäkurpitsaa että omenoita.

Mutta ... kun sähköt olivat pois, niin kannoin alakerrasta vähän korttitarvikkeita ja olihan minulla uutta materiaalia. Niinpä siinä hämärän kuhjeessa tein kolme uutta korttia.


varattu

                                                                         varattu


Nimeä näille en keksinyt, mutta ovat vapaita vaihtoon.
Varattu Fairytalelle
*****

Tiedättehän Kari Tapion laulun " Myrskyn jälkeen on poutasää" Sellainen päivä on nyt. Terveisiä kirkosta. Aiheena on tälle päivälle kiitollisuus.6 kommenttia:

 1. Onpa kauniita ja romanttisia. Hämärässä on tunnelmaa 😉
  Mukavaa sunnuntaita ♥

  VastaaPoista
 2. So beautiful. I love all of your art cards.
  Hugs June x

  VastaaPoista
 3. Kaunis kortti toi eka, minun makuuni.
  Meillä ei kovin paha myrsky ollut. Vähän aikaa vain sähköt poissa.

  VastaaPoista
 4. Todella kauniita kortteja!!
  Sinellissä on vähemmän tarvikkeita laadukkaampaan korttiaskarteluun. Olen käynyt Sinellissä Tampereen lähellä, Lempäälässä sijaitsevassa Idea Parkissa. Sieltä en juuri löydä sellaista mitä ottaisin. Tavallisen kortin kokoiset korttipohjat ovat muuttuneet vennommiksi, siis taipuisiksi ja ohuemmiksi. Varsinkin kun lapsenlapsi haluaisi askarrella, hän valittaa ja pyytää paksumpaa pohjaa.
  Kävimme myös kirkossa. Oli ravitsevaa kuultavaa elämälleni.

  VastaaPoista
 5. Ihanat ja romanttiset kortit.

  Mekin ajettiin autolla myrskyssä ja tuuli aivan viskeli autoa. Jonkin verran oli kaatuneita puita, mutta miellä pysyi sähköt ihmeekseni.

  VastaaPoista
 6. Hei! Me ei ollakaan vielä vaihdettu... oisko kiinnostusta vaihtaa mun kanssa? Mua kiinnostais näistä tuo viimeinen eli kaunis pariskunta, laitan sitten kommentin toisiin mitkä kiinnostaa. Mulla on vielä muutamia tekemiäni laittamatta vapaat atc:t kohtaan blogissani, mutta nimeä klikkaamalla pääset katsomaan mitä oon jo sinne laittanut. Jos löytäisit sieltä vaikka kolme sopivaa. Mutta tosiaan laitan vielä tän viikon aikana lisää sinne.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit!