maanantai 22. elokuuta 2016

Äidin apulaisia

Huomenta vaan kaikille. Täällä on ollut hiljaista, kun olemme olleet viikon Virossa ja jotenkin aika vain muutenkin tuntuu karkaavan. Olen kyllä käynyt blogeissanne, mutta kertakaikkiaan en ole kerennyt kommentoimaan. Sori.

Tein tänäaamuna kortit Silpputehtaan laajennusosan haasteeseen, jossa Siskolla oli toivomus äidin pikku apulaisista. Täällä kyllä kaivattaisiin apulaisia.


Puutarhassa minäkin tarvitsisin apulaisen. varattu Siskolle

 varattu Siskolle
Eikä tälläinen apulainenkaan olisi pahitteeksi. Postcrossing-kortteja pitäisi lähettää ainakin 10 kpl.

Mutta nyt pyykin pesuun ja huoltoon.

ILOA ALKAVAAN VIIKKOOSI!

9 kommenttia:

 1. Kauniita kortteja:) Mukavaa viikon alkua myös sinulle:)

  VastaaPoista
 2. Kaniita ovat :)
  Pyykkikone pyörii meilläkin, tosin se pyörii melkein joka päivä .)

  VastaaPoista
 3. Kivat kortit ja aihe. Samoja arkisia touhuja tääläkin. Ulkohommia olisi, mutta kun sade ei aiokkaan hellittää.

  VastaaPoista
 4. Palaahan arkeen rauhaliseti.Kauniit kortit.Olis täälläkin paikka apulaiselle.

  VastaaPoista
 5. Jaahas..mulla kanssa pitäisi jo pesukoneen pyöriä. Pyykkikorin kansi ei ole enää kunnolla kiinni. Mä nyt kumminkin oon vaan paistanut lättyjä ja istunut netissä. Armeijaikäinen "lapsenlapsi" on käymässä ja lätyt tekevät kauppansa. Kaksi taikina-annosta paistettu. Opin vasta tähän ikään paistamaan ehjiä lättyjä! Nyt olen jo paistanut monta pannullista ja ekakin onnistuu melkein aina!
  Hienot nämä kortit! Vaihtaisitko nämä kaksi ja tuolta varastosta sen ukkelin joka kysyy: Entä jos..ja mummon rukin kanssa. Siis neljän kortin vaihto. Tai jos haluat tehdään pocket letter niin, että siihen tulevat nuo neljä ja viisi yllätystä eikä ole mikään kiire. Vaan ihan joudan odottamaan vaikka tekisit uusia ne. Minulta voit valita kaikista mahdollisista kaikki 9 korttia tai sitten osan ja loput yllärinä. Miten olisi?

  VastaaPoista
 6. Kiitos paljon atc-Elokuun tyttö-tuplavaihdosta.Kaunis on.

  VastaaPoista
 7. Varasin sinulle ne kaksi. Voisitko laittaa minulle sähköpostiini listan korteista jotka haluaisit? Vaikka niin, että olisi se postituksen päivämäärä ja kortin nimi. Jos ovat jostain aikaisemmista niin löytämismahdollisuudet paranevat.Eihän joka postauksessa näy päivämäärä, mutta sitten edellisestä tai sitä edellisestä jne. siskowiMIUKUMAUKUgmail.com Kiva, että lähdit tähän vaihtoon!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit!