tiistai 26. tammikuuta 2016


Sain jo muutama päivä sitten Viltsulta haasteen, jossa oli kysymyksiä vastattavaksi. Ja kuviakin saisi laittaa. Nyt vasta toinnun jotain kirjoittamaan.

Kysymykset teille: 
1. Tärkein kauneudenhoitotuotteesi?


Minun kauneudenhoitotuotteeni ovat kovin vähäiset. Puhdistusmaito ja voide ja vielä oikeastaan tärkein tästä kuvasta puuttuu. Couperouse-ihoon peitevoide. En ole koskaan perustanut kauneudenhoidosta, olisikohan pitänyt?2. Tärkein käsityötarvikkeesi?


Ilman puikkojahan ei kudota. Näitä on paljon, kun on useampi sukka tekeillä ja sitten on isompia töitä kesken.

3. Mitä vempainta et voi sietää?

En yleensäkään ole kaverit minkään vempaimen kanssa. Ne ovat kaikki liittoutuneet minua vastaan, ihan ilamn syytä. Minä niille mitään ole tehnyt.

4. mitä unta näit viimeksi, minkä muistat?

Joku yö sitten näin korttien teosta unta. Ja huumeista. Korttien kuvien alle oli piilotettu aineita. Minun ne varmaan oli, mutta muuta en unesta muista.

5. Jos voisit tehdä yhden ihmisen onnelliseksi, rahasta tms viis, niin kenet ja kuinka?

Nuorimman tyttäreni elämän järjestäisin, jos se olisi minun vallassani. Ihmissuhteet, työn ym. Ja korjaisin kaiken sen vahingon, minkä olen äitinä tehnyt.

6. Minkä yhden opetuksen isovanhempasi sinulle jättivät perinnöksi?

Isän puolen mummo ja vaari kuolivat varhain. Äidin puolen mummon ja vaarin kanssa ei hirveästi oltu tekemisissä, mutta kun äitini kuoli, sain hänen sukunsa Raamatun. Raamatun välissä oli silloin, kun mummo vielä eli "Olen kuullut on kaupunki tuolla" laulun sanat, jotka kopsasin itselleni. Olin ehkä 14 v. Sanat eivät ole enää tallessa, mutta osaan laulun ulkoa. 

7. Kuinka helposti päästät ihmiset reviirillesi, ja kuinka se näkyy ulospäin?

Olen niinkuin vaakaihminen on. Välillä vaaka heiluu puolelta toiselle. En ystävysty helposti, en siis etsiydy vieraiden joukkoon. Toisaalta saatan taputtaa jotain olkapäälle ja halatakin. Olisin kyllä pulassa nykypäivänä.

8. Mikä olisi parasta, mitä voisin sinulle lahjoittaa?

Hyväksynnän sellaisena kuin olen.

9. Joudut keskelle suuren suurta rautatieasemaa. Mihin olet matkalla? Mistä?

Olen menossa Dublinista Corkiin.

10. Ihanin tuoksu?

Vauvan tuoksu.

********
Kiitos Viltsulle! Viltsu se on saanut minut avautumaan jo monta kertaa!

5 kommenttia:

 1. Voi Maca.. ihania vastauksia ajatuksella. Ja kyllä sinä kelpaa juuri tuollaisen ihanana omana itsenäsi. <3 Unesco nauratti huumeineen. Onkohan askartelu sinun huumeesi?

  VastaaPoista
 2. Niin samantyylisesti vastasit kuin itsekin tunnen - mutta olenhan vaaka minäkin... ;o)

  VastaaPoista
 3. Oi miten ihanat vastaukset. Nauratti nuo huumeet. Kaipa askarteleminen on meille huumetta :D

  VastaaPoista
 4. Erilaisia kysymyksiä, oikeita vastauksia, kun vääriähän tällaisiin ei ole :).

  VastaaPoista
 5. "Huumeaskartelija"! =o) Minä myös olen vaaka. Tunnistan itsessänikin tuon kuvauksesi. En ole tainnut ajatella, että se johtuu tähdistä. Ennemminkin omalla kohdallani niin, että jokin on pielessä kun tulee niin laidasta laitaan välillä noita "tiloja". Välillä on mukava olla porukassa ja välillä pitäisi kaikille antaa lähestymiskielto. Olisi kai helpompi olla vaan tasalaatuinen ja heilumatta. Mutta sellainenhan olisi rikkinäinen vaaka.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit!