tiistai 16. kesäkuuta 2015

Raportointia

Terveisiä Virosta! Peipsijärven rantamilta ja lähiseuduilta. Olimme siellä 5. päivän tutustumismatkalla. En kerro nyt niistä kokemuksista. Niitä täytyy sulatella ihan rauhassa. Myöhemmin ehkä.

Mutta nyt päätin käydä kuuluisassa Karnaluksissa. Menomatkalla kävin ensimmäisen kerran pikapikaa. Gps-laitteen avulla löysimme hyvin oikean kadun, mutta missä kauppa? Ihan pienellä Karnaluks ja toinen kerros. Ja monen oven takaa ja portaiden päässä ovi, jossa ovikello, jota piti kilkuttaa. En heti arvannut, että kauppa on siellä. Luulin, että konttori... Kun naisia meni sisään, minä rohkeasti mukana. Sanatonta ihmettelyä oven suussa. Pettymystäkin. Tässäkö tämä kuuluisuus. Odotin nimittäin ihania lankoja väreittäin järjestettynä hyllyittäin pitkin seinän vieruksia. Kyseessä oli enemmän varastotyyppinen myymälä. Mutta tavaraa oli. Varmaan koko rakennuksen pituudelta hyllyjä täynnä lankoja, nauhoja, korutarvikkeita. ym. ym. käsitöihin liittyvää.

Tulomatkalla käytiin sitten ajan kanssa. Ja jotain jo osasin ostaakin. Nauhoja ja pitsejä oli joka lähtöön. Niihin en nyt sortunut. Lankoja vain ostin. Muka halvalla sain. Mutta alhaalla autolla odotti yllätys. Lappuliisa oli kirjoittanut meille sakon, parkimistasu maksamata = 31 €. Ei me kyllä nähty mitään kehoitusta / automaattia sen maksamiseen.

Kokemus oli muuten ihan mukava. Täytyy vain tietää, mitä on hakemassa. Tämmöistä tällä kertaa. Yhtään korttia en ole tehnyt. Sukkaa kudoin vain kotimaan matkalla. Virossa piti katsella maisemia.

Hyvää Juhannusviikkoa! Keräämme vähän voimia ja lähdemme juhannuksen viettoon vaunun kanssa.

2 kommenttia:

  1. Mukava lukea näistä Karnaluks-kokemuksista. Hyvä tietää, että pitää olla tarkkana pysäköinnin kanssa, jos omalla autolla menee. Keväällä oli Tallinnan matka varattuna ja yksi pääkohteista piti olla Karnaluks oikein ajan kanssa, mutta matka piti perua sairastumisen takia.

    VastaaPoista
  2. Oikein hyvää juhannuksen aikaa!

    Mekin olemme seikkailleet, mutta vain täällä Suomessa. Kortteja ei ole syntynyt, nyt on luova tauko. Mutta palaan vielä...

    VastaaPoista

Kiva kun kävit!