tiistai 9. kesäkuuta 2015

Ongelmat jatkuvat

Jos oli eilen ongelmia ompelun kanssa, niin tänään olen tapellut puhelimen kanssa ja hävinnyt.Ostin joku aika sitten älypuhelimen (ei olisi kannattanut, vaikka ei kallis ollut). Vanhan ihmisen ei kannata ostaa puhelinta, jolla voi tehdä / johon voi ladata vaikka mitä. Voihan sillä kyllä soittaakin. Mutta minulla meni vikaan heti alussa, kun piti luoda tili. Minä olin ihan pihalla ja sitten kun jotenkin ymmärsin, mistä oli kyse, niin olin laittanut s-osoitteen väärin. Ja sitäpä ei saanut mitenkään korjattua. Kun yritin, puhelin ilmoitti aina jostakin virheestä ja käski yrittää uudelleen. Tänään sitten käytiin kaupassa, josta puhelin oli ostettu ja siellä neuvottiin palauttamaan asetukset ennalleen. Tietenkin pitäisi ensin tallentaa tiedostot. No tallentaminenkin oli minulle liikaa, eikä isäntä auttanut(höh!) Minä suivaannuin ja palautin asetukset ilman tallennusta. Sittenpä sainkin aloittaa ihan alusta. Kaikki puhelinnumerot olivat jossakin piilossa, sähköpostiosoitteet kyllä löytyi. Nyt minulla ei olekaan kuin lapsien numerot, mutta sain kuin sainkin ladattua (tai isäntä latasi huom.)erilaisia ohjelmia. En ole ihan varma, oliko tämä kannattava projekti.
Että tämmöistä. Kaikki elektroniset laitteet ovat liitoutuneet minua vastaan.
ps. nyt en masentunut ja Esterille, jäätelön söin jo aiemmin.

******

Mutta jotain iloista. Tein tämmöisen kortin viikonloppuna.

Täällä ollaan!

6 kommenttia:

 1. Minä olen suosiolla tyytynyt peruspuhelimeen jolla en juurikaan tee muuta kuin soitan, jos on tarvetta, joskus jonkun tekstiviestin saatan laittaa. Kyllä on mennyt liian monimutkaisiksi nämä laitteet.
  ..
  Hauska tuo ATC-kortti! Tulee hyvä mieli, kun ruohikosta kuikistelijaa katselee.

  VastaaPoista
 2. Voihan nakkimakkara! Eikö se puhelinkauppias lupautunut liikkeessä tekemään asetuksien palautusta j atallennuksia!? Se jos mikä olisi asiakaspalvelua. höh. No, eipä voi mitään enää. Toivottavasti se muuttuu iloksi kun alkukankeus käyty läpi.

  VastaaPoista
 3. Tutulta kuulostaa alkuvaikeudet. En tosin nyt ottaisi vanhaa puhelintani enää, koksa kun puhelimen oppii käyttänään, on netti tosi näppärä ja säästää monta askelta. Näkee ravintoloiden ruokalistat etukäteen ja kauppojen aukioloajat ja mikä parasta, kamera on aina mukana. Minun mielestä vistien lähettäminenkin on helponpaa, joten opettele sinnikkäästi. Kyllä kannattaa.

  VastaaPoista
 4. Minulla on ollut älypuhelin nyt muutaman vuoden ja voin sanoa, että opetteleminen kannattaa. Siitä on ollut hyöytyä monessa asiassa, osoitteet ja puh.numerot kulkevat aina mukana, samoin sähköpostit saa luettua reaaliajassa ja vastattua suht nopeasti. Tosin olen aina ollut hidas vastaileen niihin :) Sitkeästi vain, aikaa se vie, mutta kannattaa.
  Ompeleminen on joskus melko haastavaa. Minulla kun tuppaa olemaan aina noita visioita ja toteuttaminen....no, ei aina onnistu. Lisäksi olen hosuli, kaiken tarttis valmistua nopeasti.
  Kaikesta huolimatta.....Hyvää kesän jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
 5. Nyt koettelee :D. Kortti on hieno ja tuo tuulahduksen kesästä.

  VastaaPoista
 6. Minulla on ollut pari vuotta älypuhelin. Ja oli hyvä tuuri kun murkkuikäiset lapsenlapset olivat saaneet saman puhelimen, niin he neuvoivat asian kerrallaan. Montaa ei kannata kerralla opetella, ei mee kuin sekaisin :)Ekaks vaan puheluun vastaaminen ja soittaminen, tekstarit ja kyllä se siitä lähtee :) Kun oppii, niin on ihan hyvä !

  Niin ja hienon kortinkin olet tehnyt :)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit!