keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Teemakuun inspis , 2/9

Teemakuun taiteessa on touko- ja kesäkuun aikana tarkoitus tuoda esille inspiraatioita. Minä olen käynyt Koukussa kortteihin-sivuilla tutustumassa uusiin tekniikoihin. Eilen illalla aloitin uutta juttua.


Tässä on tehty ensin embossaus, sitten leviteltiin mustetyynyillä musteita eri paperille, nämä kasteltiin vedellä ja sitten piti tämä embossattu paperi kastaa väreihin. Mutta mutta, minulla ei tarttunut väriä oikeastaan ollenkaan. Liekö paperi väärä, väriä liian vähän, mikä lie. Niinpä suihkutin "teokseni" päälle punaista väriä, vihreää ja taitaa siinä sinistäkin olla. Värit ovat helmiäisiä, eivät näy kuvassa ollenkaan edukseen. Vielä koristelin jutun tussilla ja kirjoituksella. 
Tämä oli mielenkiintoinen kokeilu, jota täytyy jatkaa, jospa vielä onnistuu.

Ohje löytyy täältä.


Haaste löytyy täältä.11 kommenttia:

 1. Minusta tämä on hieno! Kaunis värisävy ja kokonaisuus ihan omasi.
  Minuakin kiinnostaisi tämä tekniikka, mutta en nyt ehdi enää ennen lomaa. Palaan sitten kokeilemaan, kun tulen takaisin...

  VastaaPoista
 2. Kauniit värit tässä, mielenkiintoinen tekniikka. Tällaiset kortit pitäisi kyllä nähdä livenä.

  VastaaPoista
 3. Kaunis väri tässä kortissa ja kiva tekniikka. Nyt saisi musteet pihalla hyvin sekaisin, vettä tulee siihen malliin että.

  VastaaPoista
 4. Olipa kiinnostava tekniikka! Miten näistä kaikkia ollenkaan ehtii kokeilemaan. Hieno tuli kortistasi, ihmettelen vaan miten se muste ei tuhrannut tuota valkoista helmiäistä, taitaa olla niin vettä hylkivää...

  VastaaPoista
 5. Kaunis, tykkään kovasti. Tekniikka vaikuttaa mielenkiintoiselta, tarttee kokeilla <3
  Minua odotti tänään ihana kirje sinulta, oli mukava palata kotiin :) Laitan blogiini, kun saan kuvattua ne.
  Kiitos vaihdosta <3

  VastaaPoista
 6. Hieno kortti,en uskalla mennä katsomaan yhtään tekniikaa kun niihin jää kiinni ja entisetkin kokeilut odottavat.

  Ihailen vain näin :)

  VastaaPoista
 7. Hieno tuli silti! Sävyt näyttävät kauniin hempeiltä tässä ruudulta, livenä on varmaan säteilevämpi. :) Mielenkiintoista, täytyypä tätäkin kokeilla, kun ehtii. Inspis"jono" on jo mittava.... :D

  VastaaPoista
 8. Kaunista ja hempeää. Kiva tekniikka.

  VastaaPoista
 9. Sinä alat olla jo monenlaisen nykyaikaisen tekniikan osaava ja kaikenlaisia hienoja värejä ja mulle ihan outoja tököttejäkin jo omistat :-)
  Niillä näyttää tulevan myös kauniita töitäkin. Mielenkiinnolla odotan seuraavakin kokeiluasi ja taitohan vaan kasvaa tehdessä.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit!