perjantai 29. elokuuta 2014

Minä en tykkää...

... yhtään hirvikärpäsistä! Kävin tänään sieniä katselemassa, niin eikö jo muutama tarrannut mukaan.Niitä kun ei meinaa saada päästä pois ja koko illan on tunne, että jossakin vilistää. Sienistä sen verran, että haperoita kyllä löytyy vaikka kuinka paljon. Mutta minä löysin VIISI KANTARELLIA! Voi ihmettä!
Tein eilen surullisen löydön. Juttu alkaa jo viime kesältä. Meillä on iso ullakko ja kerran siellä lenteli lintu. Oli päässyt ilmeisesti ikkunasta. Jätin ikkunan vielä auki, että pääsee pois. Seuraavan kerran käydessäni en lintua nähnyt.
Eilenillalla etsin koria sieniä varten ja löysin linnun.

Sienikorissa oli tuollainen risukori täynnä pieniä höyheniä.Linturaukka oli etsinyt itselleen sopivan pesän ja kuollut sinne.(ruumis höyhenien alla)

*******
Tein eilen myös kortteja. 


Ystävä


Angel of Peace


Love

Kaikki ovat vapaita vaihtoon.

*******
Sain eilen Sailalta vaihtokortit, mutta nyt vasta kerkesin postaamaan ne näytille. 


Nämä ovat kerrassaan ihastuttavia. Tykkään niistä kovasti.
Kiitos Saila ihanista korteista!









6 kommenttia:

  1. ... ja minä en tykkää yhtään vihaisen näkösistä linnuista (kuvissa). Kaamea näky tuo löytösi. Pikku linnut ovat niin ihania, niistä kyllä tykkään. Olen saanut täältä sisältä keinoteltua talitiaisia takaisin ulos. Jostain syystä ne pyrkivät sisälle juuri näihin aikoihin vuotta.
    Mukavia sieniretkiä ja viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Kauniit, herttaiset on korttis.

    VastaaPoista
  3. Kukapa hirvikärpäsistä tykkää! Viime viikonloppuna olimme ystävien kanssa metsässä ja saaliina kaksi isoa ämpärillistä kanttarelleja. Hirvikärpäset kiusasivat vain Kari-ystävää, ei meitä muita.

    VastaaPoista
  4. Voi tuota pikkuista linturukkaa. Varmasti surullinen löytö.
    Kauniita kortteja olet tehnyt ja aanut.

    VastaaPoista
  5. Voi että, kauniinsurullinen tarina, elämänsä melkein alkoi. Sulla on kyllä kertakaikkiaan kauniita kortteja, ja minkäs sille voit, jos se inspis iskee yöllä...aika aikaansa kutakin, heh.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit!