lauantai 9. marraskuuta 2013

Tarina päivässä/koriste

Koristeita on monenlaisia. On koriste-esineitä ja koristeita mm. kortteihin, hiuksiin, vaatteisiin. Itseltäni löytyy esinekoristeita pilvin pimein. Suurin osa taitaa kuitenkin olla säilössä kellarissa. Vaihdan  koristeita sesongin mukaan. Jouluna jouluiset, pääsiäisenä pääsiäiseen sopivat, samoin kynttilät. Vappua ei meillä vietetä, eikä hallowenia, joten niihin sopivia korise-esineitä eikä muutakaan krääsää ole. Kirppari-ihmisenä olen vähän heikkona kaikenlaisille kauniille esineille. Niitä tulee ostettua, vaikkei ollenkaan tarvitsisi. Ja enkeleitä olen keräillyt. Nyt tosin on ollut vähän hiljaisempaa tällä puolella. Toisaalta, jos joku pistää silmään, ostan sen. Säilytystilaa on vain nuukanlaisesti.
Olen vieraillut joissakin kodeissa, joissa on ollut jos minkalaista koristetta joka paikka pullollaan. Jostakin syystä talossa on ollut kuitenkin hieno tunnelma. Tavaran paljous ei vaivaa eikä ahdista. Se vain on sopinut omistajille ja kertoo heistä.
Lapsuudenkodista on jäänyt mieleen hopeanvärinen pieni tarjotin, jossa oli kahvikannu ja sorerikko. Siis todella pienet, nukkekotiin sopivat. Äiti oli ne ostanut joltakin pohjoisen reissulta. Harmi vain, että aikojen saatossa ne ovat kadonneet, niinkuin paljon muutakin. Nyt vanhana sitä osaisi arvostaa kaikkea sitä, mikä jo on hävinnyt.

1 kommentti:

  1. samoin, vaihdan niitä ajankohdan mukaan. kuulehan lähettäisitkö minun hotmsil-osoitteeseen jonkun lyhyen viestin, niin alan tutkia, mikä siellä mättää. oletko muuten hyväksynyt minut omaan osoitekirjaasi. hotmailhan kysyy, kun uuudelta tulee viesti, että hyväksykö vai hylkäätkö. voisiko sinun hotmailissasi niin tiukka kontrolli, ettei anna minunkaan lähettää sinulle. no en tätä vielä usko;)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit!