keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Gollage Obsession-haaste

Minä olen ottanut osaa joihinkin ulkolaisiin haasteisiin. Ongelmana on, etten osaa englantia kovin hyvin, joten aina tahtoo olla vaikeuksia. Joillekin sivuille linkittäminen tuottaa vaikeuksia ja joillakin ei googlekaan löydä oikeita sanoja. Mutta näillä mennään, mitä on. Oletteko huomanneet, että yhdessä haasteessa sain 3. sijan? Siis randomilla, mutta kuitenkin sain ottaa maininnan sisuilleni. Se on sivupalkissa.

Tämä kortti on Gollage Obsession- sivuilla olevaan haasteeseen, jossa kaikki kävi. Tein ATC-kortin, jossa pohjana on tapettia, sitten saamani kuva, jonka reunoja vähän "suttasin" ja rusetti. Yksinkertainen, mutta tykkään.Tässä haasteessa piti myös kertoa, miksi teki juuri tämän kortin. Tuo kuva oli sellainen, joka halusi korttiin. Lapsenlapseni ovat aloittaneet koulutiensä ja opettelevat kirjoittamisen alkeita.

ATC I can, minä osaan. VAPAA FREE
I have three grandchildren, they are in the school and are learning read.

5 kommenttia:

 1. So charming! Love the bow in the corner, too :)

  VastaaPoista
 2. Todella kaunis. Rusetti kruunaa komeuden.

  VastaaPoista
 3. Kaunisi on todella hieno.
  En minäkään osaa englantia kunnolla mutta kääntäjää apuna käyttäen ja hyvin yksinkertaisia lauseita kirjoittaen olen ihan hyvin tullut ymmärretyksi. Ja haittaako tuo jos joku virhekin tulee. Kuka sitä ihan täydellistä kieltä puhuu, eihän mekään suomeakaan täydellisti puhuta. Ole rohkea vaan ja osallistu :)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit!