tiistai 4. huhtikuuta 2017

Pääsiäiskortteja ja sukkia

Minä en juuri pääsiäiskortteja lähetä. Tyttärenlapsille ehkä jonkun pupukortin. Vanhusten eläessä laitettiin hengellisiä kortteja. Minulle pääsiäinen on uskonnollinen juhla, ei  pupujen ja noitien. Nytkin olemme laulamassa keskiviikkona, kiirastorstaina, pitkänäperjantaina ja pääsiäisaamuna kirkossa.
Mutta nyt tein poikkeuksen sikäli, että tein muutaman atc-kortin, joissa on pupuja ja tipuja. Meillä on PaperiFanin kanssa vaihdon aiheena pääsiäinen.


Nämä ovat harjoitelmia, eivätkä ole lähdössä Eijalle.

******


Vauvan sukkia, tehty Nallesta

aikuisten sukat, Novitan Maamme lanka.

Sukkia tulee tasaiseen tahtiin. Nämä ovat vielä höyryttämättä.

*****
Minä olen laiskasti käynyt katsomassa blogejanne ja vielä laiskemmin kommentoinut. Nyt on vain sellainen laiska kausi menossa. Sorry.
Aivan liikaa on kaikenlaista puuhaa. Ja joudun syömään särkylääkkeitä , jotka väsyttävät. Kävinkin eilen magneettikuvauksessa selän takia. Jalat on niin kipeät, että pitäisi saada uudet.
Näillä nyt kuitenkin mennään. Mukavaa viikkoa kaikille!


2 kommenttia:

  1. Kauniin värisiä ja pirteitä kortteja. Sukat ovat suloisia. Välillä laiskottaa ja silloin laiskotellaan. Paranemista selän kanssa, ei ole kiva kun särkee.

    VastaaPoista
  2. Kurjaa kun selkää särkee,itsekkin poden selkävaivoja eikä se ole kivaa,Paranemista.Suloiset kortit.En myöskään laita kortteja tänä pääsiäisenä,nyt tuntui siltä.Kylllä välillä saa laiskotella ja minäkin ottaisin uudet jalat jos niitä jaettaisii.Hyvää viikonloppua.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit!