torstai 27. huhtikuuta 2017

Kevätlempeä

Huomasin, etten ole postannut mitään kahteen viikkoon.En ole kyllä ihmeemmin mitään tehnytkään. No jaa, joitakin kortteja seurakunnan myyntiin kyllä. Niistä ei vain taida olla kuvia.
Nyt tein kuitenkin TJK kortit tälle ja ensi viikolle. Aiheenahan on kevät(?)lempi.


TJK # 17


TJK # 18

Tämä on ylimääräinen. Lintujen kevätlempeä käy sääliksi. Lunta joka paikka täynnä. Sitä tässä nyt ihmetellään.

Minulla on kiireinen viikko. Joka päivä on jotain tai oikeastaan useampi juttu. Ja selkä ei asiasta tykkää. Mutta jospa ensi viikolla / kuussa helpottaa.

7 kommenttia:

 1. Oi miten romanttisia kortteja ja juu viimeinen myöskin ihana ja sääliksi käy minullakin lintuja, meillä täällä oli valkoinen maa eilen aamulla, mitenköhän pesän teko onnistuu :)

  VastaaPoista
 2. Suloista lempeä ja voi noita lintu raasuja,toivotaan että läheisyys lämmittää.

  VastaaPoista
 3. Kauniit ja herkät kortit. Linturaukat, toivottavasti tämä takatalvi nyt pian keväksi kääntyy.

  VastaaPoista
 4. Hieno vastaus haasteeseen, kiitos!
  Luonto tosiaan nyt vähän arvaamaton. Viimeinen kortti kertoo siitä hyvin.

  VastaaPoista
 5. Kivoja kortteja. Tykkään varsinkin tuosta lintukortista <3 Toivottavasti selän kivut hellittää pian. Mulla heikko alaselkä, ja kerran oli ihan jumissa ja sattui. Sitten tein n.15min pienen pientä joogaliikettä joka on juuri siihen kohtaan selkää tarkoitettu, ja ihme ja kumma, auttoi. Mutta selkävaivoja on erilaisia, mulla oli varmaan miedommasta päästä

  VastaaPoista
 6. Ai niin, piti vielä sanoa, että näin jo viime viikolla västäräkin... että vähäsen on vain matkaa kesään. Mutta harvinaisen kylmä huhtikuu on ollut ja nyt on jo toukokuu. Joskus toukokuussa on ollut jo hellettäkin. TOivottavasti alkaa tulemaan jossain vaiheessa lämpimämpää että voi mekossa kulkea

  VastaaPoista

Kiva kun kävit!