maanantai 2. tammikuuta 2017

Vuoden ensimmäiset kortit

Eilen illalla innostuin tekemään pari korttia, kun tv:stä ei tullut mitään mieluista. Aamulla huomasin, että toinen korteista käykin Funchiksen kalenterihaasteeseen.


Tässä on vanhasta positiivari-kalenterista reväisty lyhty ja penkki. Tausta on joltakin saadusta tapetinpalasta ja lapsetkin on saatuja.


Tämä on muuten vain söpöläinen kortti. Tausta on jostakin lehdestä, kuva saatu.

*****
Tänään meillä on yhteinen kävely sydänkerholaisten kanssa. Saa nähdä, miten kylmä mahtaa olla. Pakkasraja on -15. Huomisesta alkaakin kylmetä, eli tupahommia tiedossa.

MUKAVAA ALKAVAA VIIKKOA!

8 kommenttia:

 1. No kiva, kun huomasit, että talvikortti sopii. Kauniita kumpikin. Onpas Positiivareiden kalenterissa kauniita kuvia. Vastedes minulla taitaa olla vain lehtien liitteenä oleva kalenteri käytössäni, voipi olla vuoden päästä kuvapula tähän hommaan. :)

  VastaaPoista
 2. Kauniita 😊
  Koitan ensi viikolla saada filmitähti kortit valmiiksi ja postiin. Meillä ei vielä ole kummoinen pakkanen, siinä 0 ja -5 välillä, ensi viikolle ennustettiin vähän kireämpää pakkasta. Oikein mukavaa tammikuun alkua sinulle!

  VastaaPoista
 3. Kaunista oot saanut taas aikaiseksi

  VastaaPoista
 4. Ihanat kortit. Minulla on ollut juuri tuollainen koira.
  Kiitos kauniista kortistasi.
  Hyvää vuodenjatkoa ❤

  VastaaPoista
 5. Molemmat kortit ovat söpöjä. Jos noin kylmää tulee, niin kannattaa pysyä sisällä.

  VastaaPoista
 6. Mukavaa loppuvuotta...kuulostipas tooosi isolta! Loppuvuotta, no niin, loppuvuotta! Nättejä kortteja! Kaaduin eilen häntäluuni, joulukuun alussa kaadutut polvet ja kyynärpäätkään ole vielä ruvettomia, huokaus näitä ilmoja tai siis koko talvea. Sen voisi skipata kokonaan. Luvattiin tänne isoa lumipyryä, juuri lauantaiksi, kun on äitini hautajaiset.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit!