keskiviikko 25. tammikuuta 2017

Kotilaiskan päiväkirjahaaste

Kotilaiska polkaisi uuden koko vuoden kestävän haasteen. Rakas Päiväkirja. Lupauduin mukaan, koska saa tehdä milloin haluaa ja miltä tuntuu.

Tein tänä aamuna kaksi korttia vanhoihin pohjiin, joista ei mitään tullut.


Rakas Päiväkirjani. Minulla oli viikonloppuni mustia päiviä. Olen nukkunut jälleen huonosti ja monet ikävät asiat ovat pyörineet mielessäni.Olen syyllinen moniin asioihin, ja väsynyt olemaan syyllinen.Siitä kertoo tämä kortti.


Anteeksipyyntö  vapauttaa.

****5 kommenttia:

 1. Oi,koskettavia kortteja.Täältä lähetän unihiekkaa sinulle .

  VastaaPoista
 2. Kauniita kortteja, kuvaavia. Syyllisyydestä...anna itsellesi anteeksi, mitä sitten murehditkin. Ole armollinen itsellesi!

  VastaaPoista
 3. Joskus on vaikeaa antaa itselleen anteeksi, mutta se on kuitenkin tärkeää oppia.

  Tämä onkin jännittävä haaste, tähän täytyy lähteä mukaan. On mielenkiintoista lukea välillä jotain henkilökohtaistakin korttien lomassa. Hyvin aloitettu. Toivottavasti uni armahtaa sinua ja voimat palaavat.

  VastaaPoista
 4. Ensteks pyydän anteeksi etten ole edes käynyt katsomassa sinun enkä muidenkaan kortteja ja näin pääsen eroon huonosta omastatunnosta kun oon niin laiska, kotilaiska. Aivan upeet nämä sun päiväkirjakorttisi ja tuli ihan mieleen että oot tehnyt jotain todella synkkää ja rikollista, tuskimpa vaan kuitenkaan, olet tehnyt jostain mitättömästä kärpäsestä härkäsen ja sitten kiirit sängyssä saamatta unta vaikket juuri sillä hetkellä voi tehdä mitään asian eteen et edes pyytää anteeksi keskellä yötä voi vain nukkua. Olen jo vuosia vapauttanut itseni tällä ajatuksella murheilta ja tunnon tuskilta yöllä.Kiitos osallistumisestasi

  VastaaPoista

Kiva kun kävit!