lauantai 8. lokakuuta 2016

Kortteja pitkästä aikaa

Viime yönä sain aikaiseksi muutaman uuden kortin ja viimeistelin muutaman. Kortin teko ei oikein luista. Ei auta, vaikka tarvikkeita on pilvin pimein. Ei synny sellaista, mihin olisin tyytyväinen.


Tyttö ja kynttilä


Varattu Fairytalelle
Kukkia sinulle


Rositavarattu Fairytalelle


Lola

Kortit on koottu palasista, vähän mömmöä, pitsiä ym.

Kortit ovat vapaat vaihtoon.

*******

Huomaa, että syksy on tullut. Meillä on kiireitä koko viikoksi. Onneksi on sunnuntai, jolloin emme tee mitään, vaan lepäämme.

Eilen veimme ison peräkärryllisen kaikkea kaatopaikalle. Ja nostimme viimeisen rivin perunoita. Meillä oli vain kolme riviä perunaa, mutta ne ovatkin sitten isoja. kahdesta potusta saamme jo ruuan.
Tänään mies on luvannut imuroida. Minä en tykkää siitä yhtään. Vaihdan paksummat peitot, kun vilu yrittää tulla samaan sänkyyn. Pesen vähän pyykkiä. Yritän kävellä apteekkiin, mutta sieltä kun pitäisi päästä vielä takaisinkin. Matkaa on kilometri, niin voitte arvata, etteivät jalat ole rapeassa kunnossa.

MUTTA OIKEIN MUKAVAA SYYSVIIKONLOPPUA KAIKILLE!

4 kommenttia:

 1. Hei Maca. Minäkään en imuroinnista tykkää. Siksi olenkin ottanut matot pois muualta paitsi olohuoneesta, keittiöstä ja eteisestä. Pääsee paljon vähemmällä kun paljaat lattia voi vedellä mikrokuitumopilla (kuivalla ja sähköisellä) ja pölytkin tuntuu lähtevän jopa paremmin kuin imurilla, vaikka se tehokas onkin olevinaan. Oikein hyvin on totuttu kiiltäviin lattioihin ilman mattoja. Saa nähdä pitääkö talvella mattoja lisätä, jos lattia alkaa tuntua viileältä. Onhan noita villarukkia. On muuten vieläkin minulla se syyssatusukkien toinen sukka vajaa. Syyspuuhia on riittänyt muutakin. Nätit kortit olet tehnyt.

  VastaaPoista
 2. Kauniita kortteja olet tehnyt. Valoisia ja lämpimiä syyspäiviä sinulle.

  VastaaPoista
 3. Katopa hei, sain sukat vihdoin valmiiksi minäkin !

  VastaaPoista
 4. Elikkäs näistä kiinnostaisi tuo "Kukkia sinulle" ja "Rosita"

  VastaaPoista

Kiva kun kävit!