tiistai 18. lokakuuta 2016

Onnittelukortteja

Leila-mumman onnittelukorttihaasteeseen tein pari korttia. Kuvaus ei tietenkään oikein onnistunut, kun on niin pimeää. Vaan jospa selvän saa.
No ei oikein selvää saa, mutta minusta tämä on kaunis. Pohja hopeanharmaa, mustavalkoinen kuva, pitsiä ja hopeakoristeet.

6 kommenttia:

 1. Kauniit kortit teit haasteeseeni. Kiitos! Ihanaa syksyä sinulle.

  VastaaPoista
 2. Kauniita kortteja! Montakohan kertaa olen ihaillut sorminäppäryyttäsi? Monta, ja pakko on edelleenkin ihailla, vaikka näytät kutovankin, niin nivelet vaan taittuvat pieniin kortteihinkin ja niiden osasiin.

  VastaaPoista
 3. Suloisia kortteja olet taas askarrellut.

  VastaaPoista
 4. Herkkiä, suloisia kortteja ja ihan hyvin selvän saa;)

  VastaaPoista
 5. Molemmat kortit ovat kauniita ja varmasti ilahduttavat onnellista juhlijaa.

  Arvaa mitä minulle kävi? Olen kaksi viikkoa etsinyt enkelikorttejani, ne hävisivät jonnekin, enkä millään löytänyt, kunnes eilen tajusin, missä ne ovat. Valitettavasti uusia kortteja ei ole syntynyt ja poistin koko korttiblogin, kun tajusin, että minusta ei vain ole tekemään niin pieniä kuin atc:t ovat.
  Lähetän sinulle kaksi enkelikorttia, toinen on siis yllätys, toinen valitsemasi. Käyn nyt samalla vierailulla valitsemassa vapaistasi kaksi, joista tykkäisin. Sopiiko tämä sinulle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jatkan vielä edellistä kommenttia:
   Sinulla on paljon hienoja vapaita atc-kortteja. Valitsin sieltä kortit Kevätlaulu ja Lukuhetki. Ne saivat minut hymyilemään ja se on tärkeää näin syksyllä. Osoite näyttää olevan tallessa.

   Poista

Kiva kun kävit!