torstai 8. syyskuuta 2016

Vaihto Eijan kanssa ja muutama uusi

PaperiFanin Eijan kanssa vaihdoimme lapsuusmuistoja. Sain eilen hänen korttinsa. Omiani en tietenkään ollut kuvannut, mutta ne tulevat varmaan Eijan blogiin.
Mutta tässä Eijan kortit.

Nam, lakua


Nam, kaakao

Omaan lapsuuteeni ei juuri lakua kuulunut ja kaakaotakin sain vasta aikuisena. Heti sodan jälkeen ei tuollaisia herkkuja saanut ainakaan meillä.

Kiitos Eija korteista , ovat oikein herttaisia ja mukavia!

******

Laitan samaan postaukseen muutakin. Eilen olimme jälleen maalla. Minulla on siellä yksi kori erilaisia korttitarvikkeita. Yht´äkkiä iski vimmainen luomisen tarve ja tein nämä kolme korttia. Sain niihin upotettua paljon pieniä jämiä. Saattavat vaikuttaa sekavilta, mutta luonnossa ihan hyviä. Itse tykkään näistä.


Kristallien alla


Rosies varattu Armiidalle


Mylady

Kortit ovat vapaat vaihtoon.


*****
Lähdemme viikonloppuna jälleen vaunulla reissuun. Ensin Sotkamoon ja sitten yritetään Lofooteille. Viime vuonna jo oli tarkoitus mennä sinne, mutta auto teki tenän ja piti jäädä Sotkamoon sitä korjauttamaan.
Otan tabletin mukaan, mutta voin käydä katsomassa, mitä touhuatte.

OIKEIN MUKAVAA, AURINKOISTA IHANAA SYKSYÄ!

ps. itse tykkään syksyn tuulista ja myrskyistä. Semmoisista sopivista.


8 kommenttia:

 1. Monipuolisia ja ihania.Noita Eijan kortteja jo ihailinkin hänen blgissaan.Kivaa päivää sinulle.

  VastaaPoista
 2. Ihania ovat saamasi kortit ja myös nuo jotka teit. Minua kiinnostaisi tuo Rosies kortti, saisinko sen? Löydätkö mitään sinua kiinnostavaa vapaista korteistani, sinnehän löytyy linkkin blogin oikeasta reunasta.

  VastaaPoista
 3. Kiva kun saan tämän. Kortti jonka halusit on varattuna sinulle. Onhan sinulla minun Kalliotien osoitteeni?

  VastaaPoista
 4. Kiva, kun pidät korteista 😊 Laitan kuvat blogiini jossain vaiheessa.

  VastaaPoista
 5. Suloiset kortit. Minäkään en saanut kaakaota, mutta lapsilleni keitin ja nautin ilmeistä kun he nauttivat.

  VastaaPoista
 6. Silloin kun inspiraatio iskee, on toimittava jos mahdollista :-) Kauniita kortteja olet loihtinut. Ihanaa Pohjoisen reissua teille.

  VastaaPoista
 7. Kiitos paljon suloisesta, aivan ihanasta kortistasi ja kaikesta muustakin. Huomasin, että sinulle tuleva korttikuori on kulkenut mukana käsilaukussa perjantaista asti, mutta en ole muistanut pudottaa sitä postilaatikkoon. Minusta on näköjään tullut hatarapäinen. Harmittavaa, mutta tulet saamaan kortin kuitenkin ihan varmasti tällä viikolla.

  VastaaPoista
 8. Varmaan ihailette siellä juuri nyt upeaa ruskan hehkua ! Mutta kipitähän jossain taajamassa lankakaupoille ja hyppää mukaan (kun tiedän sinun kuitenkin neulovan) Täti Punaisen syyssatusukkien neulontaan. Vaikuttaa mukavalta. Hauskaa matkan jatkoa !

  VastaaPoista

Kiva kun kävit!