tiistai 27. syyskuuta 2016

Leila-mumman hylsyhaasteeseen

Vielä on muutama päivä aikaa tehdä hylsyjä ja kortteja Leila-mumman haasteeseen. Minäkin innostuin aamulla tekemään kaksi.


Enkeli- aiheeseen hylsyn etupuoli


takapuoli


Kortti "Tallin suojassa"


Neiti Aika hylsyn etupuoli


takapuoli


Itse Neiti Aika

Tämän kortin tein aiemmin, mutta se jäi lojumaan pöydälle odottamaan aikoja parempia. Ja hetki tuli tänä aamuna, kun se pääsi käyttöön.

Vielä taitaa ollaa vapaa aihe tekemättä. Katsotaan, kerkiänkö/saanko aikaiseksi.

Koneeni ilmoitti eilen jotain kummallista, kun yritin siirtää kuvia kamerasta. Tänään sama juttu. Isäntä yritti katsoa, missä kuvat ovat ja ne jo kertaalleen löydettiin, mutta sitten onnistuin hävittämään taas kaikki, kun piti siirtää ne pienennettäväksi. Kuinka ollakaan, onnistuin ihan itse löytämään ne ja homma onnistui. En ymmärrä, miksi kone yht´äkkiä vaati eri systeemiä.
Kyllä kuvan käsittely koulu olisi kova sana.

Flunssa on parempana. Eilen illalla pitkälleen asetuttuani meinasin kyllä tukehtua limaan, joka hengaili eestaas kurkussa.Tai oikeastaan jossakin syvemmällä. Sain yskiä ihan kunnolla, että sain kaikki ylös ja sitten helpotti. Oikeita ruokapuheita, mutta eihän tämä vaikuta samalla lailla kuin jos kasvokkain kertoisin. Eihän?

Yöllä ei unta riittänyt kuitenkaan ja nousin koneelle katsomaan, kenen blogissa oli ohje hylsyn päällystämisestä. En löytänyt mistään. Jollakin se on, mutta kenellä? Kuka tietää?

Näillä mennään taas tämä päivä.
Niin nämä hylsykortit ovat vapaat vaihtoon.4 kommenttia:

 1. Voi kun kauniit työt. Kiitos osallistumisesta haasteeseeni ja paranemista. Mulla tuo astmayskä kiusaa aika ajoin ja on todella kurja vaiva mutta yskimällä se lähtee ☺ . Itseoppimalla olen minäkin opetellut hylsyjä tuunaamaan ja taas pöydällä kököttää kaksikin puoliksitehtyä.

  VastaaPoista
 2. Kauniita, niin ihania kuvia. En osaa valitettavasti neuvoa, en tiedä koko haasteesta mitään.
  Kyllä kait mä sen olen lukenut, mutta eipä ole tuossa pääknupissa pysynyt tieto :) :)

  VastaaPoista
 3. Minullakin oli sitkeä flunssa, joka tuntui vievän kaikki voimat. Nyt flunssa on helpottanut, mutta ei silti nukuta :(
  Kalliiksikin yövalvominen tulee, kun viime yönä tein aika paljon askarteluostoksia nettikaupassa. Jos tyytyisi yöllä pelkästään askartelemaan, niin olisi edullisempaa.
  Itse olen kokeillyt hylsyjen päällystämisestä montaa eri tapaa. Sellainen tee-se-itse-nainen olen ollut, ei minullakaan mitään ohjetta ole ollut.
  Kivat hylsytaskut olet kyllä tehnyt ja niihin hyvin sopivat kortit.

  VastaaPoista
 4. Ihanuuksia olet tehnyt.
  Minäkin olen huomannut, että öisin oh rauhaisaa nettiostella askartelutarvikkeita :D

  VastaaPoista

Kiva kun kävit!