lauantai 17. syyskuuta 2016

Satumaiset syyssukat

Täti Punainen haastoi tekemään satumaisia syyssukkia. Haaste löytyy täältä. Ajattelin kokeilla tälläistä yhtä aikaa kutomista pätkissä tulevan ohjeen mukaan.
Minulla oli heti vaikeuksia löytää sopivia lankoja. Lankojahan siis on, mutta että vielä saman paksuisia ja yhteen sopivia.
Toiseksi jouduin heti miten eilen illalla purkamaan. Olen purkanut nykyään aika useasti tekeleitäni. Ihan niin kuin kutoisin ensimmäisiä sukkiani.


Resori on vähän paksumpaa kuin muut langat. Ja lehtien lanka on kirjavaa, mutta juuri tässä kohdin kaikki oranssia. Minä kun ajattelin olevani fiksu, kun laitan kirjavat lehdet. heh heh.
Ja ehkä olisi viisasti tehdä niin kuin Funchis, kutoa molemmat sukat yhtä aikaa, niin näkee, että lanka riittää.
Tällä nyt kuitenkin mennään.

5 kommenttia:

 1. Punertaa marjat pihlajain.... tai lehdet pihapenkin. Kauniit värit. Joo, täällä toinen, joka suunnitteli, että monivärisestä langasta tulee liekehtivät lehdet, vaan meni sen verran vähän lankaa, ettei liekehdi ollenkaan. Huomasitkos, että mulla on eriväriset osat varsissa ? Kiva, kun näkee muidenkin tuloksia.

  VastaaPoista
 2. Hienon sukan alku. Mä en viitti tehdä noita kuvioneuleita. Eikö vain ole kumma, lankoja on muttei koskaan sopivan vahvusta tai väriä :)

  VastaaPoista
 3. Kaikkea te keksittekin ☺
  Hauskat sukat tekeillä. Hyvää jatkoa kutimelle 👏

  VastaaPoista
 4. Ihana aloitus.
  Mukavaa sunnuntaita sinulle.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit!