perjantai 16. syyskuuta 2016

Pari synttärikorttia

Olemme olleet viikon vaunuilemassa ja koska korttitarpeita ei ollut mukana, laitan pari korttia esille, jotka olen tehnyt ennen matkaa.


                                

                                                  

Nämä ovat tälläisiä hempeitä prinsessa kortteja, koska saajatkin ovat prinsessoja.

                                                            *******

Matkalla  kudoin muutamat sukat. Lapaset odottavat peukaloita. Jonkun verran ostin lisää lankoja ja askartelujuttuja. Katsotaan, saanko mitään aikaan.
Reissusta otin kuvia jonkin verran, mutta sitten kamera rupesi temppuilemaan. En ole edes tarkistanut, onko onnistuneita kuvia.
Nyt menee vähän aikaa, että pääsee normaaliin päiväjärjestykseen ja saa kaikki tavarat paikoilleen. Tyhjennettiin vaunu, koska ei varmasti enää lähdetä tänä syksynä reissuun. Laskin juuri, että on oltu yhteensä kuukausi tien päällä tänä vuonna.

MUKAVAA VIIKONLOPPUA KAIKILLE!

2 kommenttia:

  1. Hyvä se on matkan jälkeen taas kotonakin olla. Mielenkiinnolla odotan syyssatusukkiasi. Minäkin illalla tuhersin niitä pitkälle pimeään. Kiva kun tulet mukaan. On se kumma tuo "lankamania", kun mullakin on entisiä, mutta eilen hankin taas vähän lisää tuolta paikalliselta facebookin kirppikseltä, hyviä ja edullisia, niin pitäähän ne hyödyntää.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit!