keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Yön yli sämpylöitä

Innostuin eilen illalla tekemään sämpylätaikinan, joka sai muhia jääkaapissa yön yli. Aamulla klo 6 tein sitten sämpylät ja olipa mukava syödä tuoreita, lämpimäisiä kahvin kanssa. Ohjeen löysin Pulla-akan blogista. Seuraavalla kerralla laitan ehkä vähän enempi jauhoja, mutta vain vähän. Idea on, että taikina on löysää.***

Vettä sataa, mutta lämmintä on kuitenkin yli 9 astetta. Olemme miehen kanssa innolla seuranneet lintuja, joita on ilmaantunut pihapiiriin. Lintulaudalla on vielä siemeniä ja siellä ovat vierailleet mm. ihastuttava punarinta  ja viherpeippoja, sinitiaisia, talitieaisia, varpusia, pikkuvarpusia. Ja maassa hyppelevät rastaat. Jokunen mustarastaskin on näkynyt. Ja kiura laulaa.
Eilen näimme myös kurkia ja joutsenia. Olivat sen verran kaukana, että sain vain huonon kuva.


KEVÄT  ON TULLUT!
5 kommenttia:

 1. Just näin käy mulle, arvontasi oli jo arvottukin. Voi että...et usko, miten kaipaan tavallisia sämpylöitä, en tajua, miksi leivänystävälle on voitu antaa keliakia!

  VastaaPoista
 2. Herkullisen näköistä 😊.
  Tänään lähti postia sinulle.

  VastaaPoista
 3. Näin että täällä on jotain hyvää tarjolla.Kiitos.Kyllä kevät tulee.Lintuja on mukava seurailla ja kuunnella.Itse näin viimeviikonloppuna Joutsenia maalla.Ne on niin kauniita. Hyvää viikonloppua.

  VastaaPoista
 4. Mikään ei ole niin ihanaa kuin sämpylä, jonka päällä voimariini sulaa. Nams.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit!