perjantai 22. huhtikuuta 2016

Täällä on eletty mahataudin kourissa

Täällä on ollut hiljaista sen takia, että olemme sairastaneet mahatautia ja yrittäneet toipua siitä. Pitkiä juttuja ei ole jaksanut tehdä, muutamia kuvia olen laittanut fb:n.
Meillä on tosi iso postilaatikko, mutta nyt se ei ollut yhtään liian iso, kun olimme kaksi viikkoa pois. Aivan oli piripinnassa laatikko. Suurimman tilan vei tietenkin SS-lehdet. Mutta muutama kirjekin oli. Viltsulta sain ison pinon papereita, joista on hyvä tehdä kortteja, kunhan tästä enempi olo kohonee. Nyt on pyydettävä anteeksi Viltulta, kun kuvaa ei ollutkaan. Luulin sen ottaneeni. Kiitos joka tapauksessa!
Toinen kirje oli Funchikselta. Hän oli ottanut osaa Kotilaiskan haasteeseen, jossa piti tehdä kolmelle blogikaverille kortti ja laittaa samalla tarvikkeet korttiin, joista saaja tekee Funchikselle kortin.


Tämän kevät aiheisen kortin sain Funchikselta.
"Pääskysestä ei päivääkään"


Ja tälläisen tein hänelle. Kortissa piti olla kissa.
Laitoin eilen kortin postiin ja nyt en enää muista, minkä nimen sille annoin.
Joka tapauksessa kissa vaikuttaa vähän huolestuneelta ja niinpä lintu tuo sille kukkia terveisinä, että kyllä se kevät tulee.

******
 Muutama sana matkasta tai oikeastaan kotiintulosta. Viimeisellä viikolla perheen lapsi sairastui mahatautiin. Hänen parannuttua äiti ja lähtöaamuna minä. Siinä olikin miettimistä, miten pärjään. Ensimmäisen vessareissun jälkeen otin pari Imodiumia, mutta sitten oksensin kaikki edellisen illan lammaspadat ja muut herkut.
Varustin käsimatkatavaroihin vähän isompia siteitä, alushousuja, puhdistuspyyhkeitä ja muovipusseja. Bussin, lentokoneen ja junan vessat ovat minulle suuri kynnyskysymys.
Ensimmäinen matka oli bussilla 3 ½ tuntia yhtäjaksoista istumista. Lentokentällä heti vessaan. Ei hätää.
Lennon aikana ei hätää. Helsingissä taas ensimmäisenä vessaan. Ei hätää. Yön olimme hotellissa. Ei hätää.Junamatka kotiin reilu 3 tuntia. Ei hätää. 
En syönyt mitään, join vain vähän.
Kotona meitä odotti kylmä huusholli. Öljy oli loppunut. Sitä hankittiin pienten ongelmien myötä paikalliselta Nesteeltä ja saatiin yötä myöten tupa lämpimäksi.
Tiistaina uskalsin jo syödä vähän. Oli hoidettava monenlaisia juttuja ja illalla oli vielä kokous, joka piti vetää.
Keskiviikon vastaisen yönä ripuli alkoi uudelleen. Ja isäntä sairastui myös samana päivänä.
Koska hän oli kuitenkin vielä parempikuntoinen, meni hän kauppaan ostamaan lisää vessapaperia ja vichyä.
Vichyllä sitten elettiin torstaihin asti. Nukuttiin koko keskiviikko ja vielä torstaikin iltaan asti.
PS. Paino tippui melkein 3 kiloa, en kuitenkaan suosittele laihdutuskeinoksi.
Eli tästä syystä ei ole blogissa ollut kuvia. Enkä ole hirveästi jaksanut käydä katsomassa blogejanne. Siitä anteeksipyyntö. Pieni muistutus vain arvonnasta. Palkinto oli ihan mukava.
Kannattaa käydä kommentoimassa .

PAREMPAA VIIKONLOPPUA MINULLE JA KAIKILLE TEILLE!Kanervat ovat siellä isoja pensaita.
2 kommenttia:

  1. Paranemista sinne teille. Kauniit nuo atc.Ihana kuva kanervista.Kyllä postilaatikko täyttyy,ei tarvi olla kuin muutama päivä pois niin johan on tavaraa.Manoksia ainakin jos ei muuta.

    VastaaPoista
  2. Paranemista. Mahatauti on aivan hirveää.
    Kauniit nuo kortit. Aika vaikeaa tehdä saamistaan materiaaleista kortti. Huomasin, kun tein Raija Annikille kortin, ei mitään ideaa syntynyt ensin.
    Ihanaa viikonloppua.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit!