lauantai 20. helmikuuta 2016

TJK #8

Huomenta!
Päivät tuntuvat karkaavan käsistä. Taas on viikonloppu. Siivouspäivä, jonkinlainen. Mies imuroi. Minä en pidä imuroinnista, joten hän tekee sen. Ihan vapaaehtoisesti.
Olimme eilen jälleen maalla siellä pitää käydä kerran viikossa lämmittämässä uuneja. Ja koska lämmitetään näin harvoin, aina haisee kaikki savulle. Vaatteet saa panna pyykkiin ja käydä itsekin pesulla.
Tein kuitenkin siellä joitakin kortteja. Osaa en pysty vielä näyttämään, mutta ensiikon TJK-kortin voin.


TJK # 8
Madam Butterfly, varattu

ps. olen etsinyt tällä kertaa osoitevihkoani vielä onnistumatta.

ILOA VIIKONLOPPUUSI!

5 kommenttia:

 1. Haluaisin varata tämän ja vapaistasi molemmat "Kukkien keskellä".Vapaistani varmaan löydät vaihtarit.
  Jos et löydä osoitekirjaasi,laitan osoitteeni sähköpostilla.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Maca käynnistä sivullani ja kommentista. Ihana on tuo sinun kukkaiskeijusi. Tunnustettava on että kortteilu ja suunnittelu kyllä oli taas ihan mukavaa. Mutta huomaan, että se on tuo kortilla oleva aika, mikä asettaa kortteilulleni esteitä. Nyt olen ollut sairaslomalla (flunssaa), niin että olen joutanut jokusen kortinkin rustaamaan. Mutta annas olla kunhan tästä eläköidyn jokusen kuukauden päästä, niin SITTEN...luulisin.

  VastaaPoista
 3. Kyllä on ihana.Minäkin olen maalla ja olen duunannut kirjaa,((väliaikatiedotus.))Ei ole läheskään valmis.Lunta satelee. Hyvää lauanataita.

  VastaaPoista
 4. Kaunis kortti!
  Kiitos osallistumisesta haasteeseen!
  Eivät ole imurit minunkaan lemppareitani! Silti imuroin yleensä vain kun Mr.R on kauppareissussa. Imurissamme on hirveä käynnistysääni. Ja hänen mielestään se myös haisee oudolle kun imuroidaan. Taitaa olla sellainen aistiherkkä tämä Mr.R?

  VastaaPoista
 5. Jos saa valita imuroinnin tai luuttuamisen niin imurointi ehdottomasti. Se on selkeämpää puuhaa ja mitä enemmän murusia kolisee imuriin sen parempi :-D. Ja sitten korttiin... Madam Butterfly on hieno, kivasti tulee esille kukkien seasta.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit!