keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Tällä viikolla on hemmoteltu

Aloitetaan postaus eilisestä postista. Sain Jipen vaihtokortit. Aiheena oli ystävänpäivä. Omia korttejani en kuvannut taaskaan.

Me ollaan ystäviä ikuisesti

Tavallinen kortti

Kiitos Jipe hienoista korteista!

*****
PaperiFanin kanssa meillä on kuukausittainen vaihto ja nyt oli minun aiheenani harrastus.

Hän matkustelee

Golf-mies


Kirjeestä löytyi tälläinen hurmaava kissakortti


Ja paketti... mitä ihmettä?


Ihanan pehmeät villasukat! Juttuhan menee näin että suutarin lapsella ei ole kenkiä ja tässä tapauksessa kutojalla ei ole sukkia. Ei siis kunnollisia kun kaikki annetaan muille. Onpa hyvä että nyt on! 
SUURI KIITOS PAPERIFANI !!!!

******
Eikä posti tähän loppunut. Olin jälleen voittanut Silpputehtaan laajennusosan TJK-Extran.


Silmäpeliä

Mukana oli kaikenlaista kivaa ja muun muassa ystävänpäiväkortin sisällä siemenpussi. Silppitehtaalla ei varmasti tykätä huonoa jos annan pussin isännälle kun hän on puutarhan valtias. Laitetaan sitten kuva itikö ja mitä.

ISO KIITOS JA HALAUS!

Yksi ja toinen näppäin koneessani on ruvennut toimimaan huonosti. Olisiko syynä se, että syön koneella ollessani ja näppäimistön alla on varmasti murusia pilvin pimein? Tai ainakin yhdelle kanalle.

5 kommenttia:

 1. Olet saanut tosi kivoja kortteja!
  Oikein mukavaa,kun lähdet Pocket Letter-vaihtoon kanssani. Kävisiko aiheeksi ruusut? Ja aikataulusta... Jos sovitaan, että helmikuun loppuun mennessä. Kumpikin tekee oman aikataulun mukaan ja valmistuu sitten kun valmistuu :)

  VastaaPoista
 2. Suurkiitos sinulle ihanista ja muistoja herättävistä korteista ja kivoista lisukkeista. Niinhän se on ettei itsellä ole kuin paikatut villurit, kun kaikki uudet lähtee maailmalle. Kiva, kun tykkäsit :)

  VastaaPoista
 3. Mukavaa ja kaunista posti.Tulee syyllistyttyä itsekkin joskus tuohon murusteluun.Muvaa päivää vaikka onkin harmaata ja kosteaa.Itse tein sauvalenkin ja se kyllä piristi.

  VastaaPoista
 4. Ihanaa postia olet saanut. Ihana olet itsekin, joten ei ihme.

  VastaaPoista
 5. Mielestäni aivan valloittavia nuo "tyttöjen kesken" ystävänpv kortit.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit!