lauantai 14. marraskuuta 2015

Enkulilta saatua ja messuilla oloa

Meillä oli Enkulin kanssa vaihto vaiheessa. Laitoin kirjeen menemään, etten sitä hukkaa. Eilen olin saanut Enkulilta varaamani kortit.


vasemmalla Kivikon kaunotar ja oikealla Kukkeimmillaan

Enkulin kortit ovat ihanan värikylläisiä ja kauniita.


Mukana oli kortti, jossa on hieno ajatus.

Kiitos ENKULI korteista ja enkeleistä! 

******
Eilinen päivä meni Kädentaitomessuilla Tampereella. Linja-autossa yhteensä 8 tuntia ja messuilla 6 tuntia. Kyllä oli tälle mummolle rasittava, mutta hieno reissu.
Tapasin nimittäin vaihtokaverini Paperifanin Eijan Papuruksen osastolla. Tosin aivan pikaisesti, mutta kuitenkin. Mukava saada kasvot ystävälle. 
KIITOS TAPAAMISESTA EIJA!

Messuilla oli muitakin. Ilmeisesti kuitenkin tämä päivä on vielä vilkkaampi. Ostin itseni melkein kipeäksi kortteilutarvikkaita. Kotona purin kaikki pussukat ja ihastelin kaikkea. Vieläkin jäi uupumaan tarvikkeita, mutta joku raja täytyi pitää.
Nyt vain odotellaan, mitä niistä syntyy.
Jos halutaan messut ihmisystävällisemmiksi, pitäisi istuimia olla paljon enemmän. Väsyneenä sitä ei jaksa kävellä ja tutkia osastoja. Ja vesipisteitä voisi olla, ettei vesipullosta tarvitse maksaa 2,50 €.

HYVÄÄ VIIKONLOPPUA KAIKILLE! JOULU TULEE IHAN KOHTA !

4 kommenttia:

 1. Onpa kiva kun olivat mieluisia.

  Luinkin noista messuista ja on ollut kyllä ihanat messut. Kivaa tavata plogiystävä livenä.
  Mukavaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
 2. Kiitos itsellesi :) Oli todella mukava tavata ystävä. Nyt on helpompi tehdä korttejakin, kun on kasvot nimelle. Perjantai oli helppo päivä tämänpäiväiseen verrattuna, väkeä oli melkein tuplasti enemmän kuin perjantaina. Huominen vielä uurastettava, sitten pääsee toteuttamaan kaikki ne ideat, jotka messuilla on syntynyt. Rentouttavaa sunnuntaita sinulle!

  VastaaPoista
 3. Minä oli eilen messuilla ja niin moni muukin! Myös minä tapasin Eijan. On aina kiva saada kasvot blogikavereille :) Jos olisi oltu samana päivänä, niin varmasti olisin ehdottanut pikatreffejä jossain välissä.
  Samaa mieltä, että istumapaikkoja pitäisi olla enemmän. Pikaisesti kävimme ystävän kanssa kahvilla, mutta ei sitä kehdannut kauan istua, kun ihmisiä oli jonottamassa istumapaikkaa. Viime kerrasta viisastuneena minulla oli oma vesipullo mukana.

  VastaaPoista
 4. Minä olen käynyt useammankin kerran Seinäjoella käsityömessuilla (no,kerran Tampereellakin),mutta Seinäjoen areena on siitä hyvä paikka,että siellä on katsomo,jonne voi mennä lepuuttamaan jalkoja.Ei kestäisi minunkaan jalat,jos tätä mahdollisuutta ei olisi!Kahvipaikat ovat tuollakin aina täynnä,siksi katsomo hyvä!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit!