maanantai 3. elokuuta 2015

Onkohan tämän viikon kortti tässä

Eilinen päivä meni ihan sisällä. Sen verran kävin ulkona, että hain jälkiruokaan mansikoita maalta. Aamulla kuunneltiin kaksikin Jumalanpalvelusta, syötiin ja otettiin pienet päiväunet. Sitten tuijotettiin televisiota 4 tuntia.Myhinpää on tässä lähellä. (Neste-ralli) Ja Riuuskasen äetin poeka heitti kauan odotetun Pielaveden ennätyksen.
Klo 18 aloitin vielä elokuvan katsomisen. "Love me tender", mutta muistin sen liian hyvin, eikä se totta puhuen enää tehonnut niinkuin nuorena. Kävin katsomassa sen 16-kesäisenä kaksi kertaa peräkkäin. Molemmilla kerroilla itkin. Silloin se tuntui sydäntä särkevältä, miksei enää?
Niin ja ukkonen hätyytteli, sammutti valotkin vähäksi aikaa. Ja niinpä tein TJK-haasteeseen kortin.


Aika yksinkertainen, mutta tälläisiahan minä teen. Oisko nyt # 32?

********

Tänä aamuna kävin heti aamutuimaan keräämässä mansikat. Vielä niitä tulee, ei kuitenkaan kovin paljon. Saamme syödä mansikoita vuoden aikana 2 x viikossa!
Löysin kasvimaalta kukkapenkin, jota en tiennyt olemassa olevankaan. Mies oli laittanut kehäkukan siemenia maahan ja nyt kukat kukkivat iloisesti vesiheinän seassa. Vesiheinä oli kasvanut liki puoli metriseksi! Niinpä perkasin sen pois ja löytyihän penkistä vielä sipuliakin kasvamassa.
Mies ei voi kumarrella kovasti, kun muutama vuosi sitten leikattu niska on ruvennut kipuilemaan. Tuntuu, kuin pää tipahtaisi ja sitä riskiähän me ei oteta! Onneksi tänään on lääkäri-aika.

*******
Ainon kanssa meillä oli taannoin vaihto ja nyt vasta laitan saamani kortit esille. Sori Aino!


Tässä nämä ihanuudet!

KIITOS AINO!


2 kommenttia:

 1. Ihana tuo tekemäsi kortti ja Ainon kortit ovat upeita myöskin.

  "Love me tender" taitaa itkettää kaikkia. Se on aivan ihana leffa.

  Kiitos ihanista korteistasi, jotka tulivat tänään. Laitoin juuri blogiini esille. Oma kirjeeni on vielä tuossa postittamatta, mutta vien postiin huomenna. Kiitos ihanasta vaihdosta.

  VastaaPoista
 2. Hyvä vastaus TJK haasteeseen!
  Kiitos osallistumisesta.
  Pappalaan syntyi uusi vauva...ollaan ihan sekaisin ilosta! Nyt on unohtunut minultakin vaihtokorttien yksien julkaisu, kiitos muistutuksesta!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit!