torstai 16. huhtikuuta 2015

Teemakuun taidetta

Sitä kuvitteli, että tämä teemakuun taidetta haaste olisi helppo. No nyt on todettu, ettei ole. Näitäkin olen pähkäillyt kauan, harjoitelmia on tehty, mutta ei se paremmaksi muutu. Eli näillä mennään.


Tässä on syksyinen koivumetsä. Tehty vesivärikynillä ja lyijykynällä.
Teemekuun metsä 3/9


 Meillä päin oli muutama vuosi sitten ankara myrsky, jolloin metsää kaatui rankasti.
Myrskyn jälkeen.
Teemakuun metsä 4/9

Nyt kysymys, pitääkö nämä linkittää jonnekin?

15 kommenttia:

 1. Tervetuloa Lintu atc swappiini! Hienoja nuo sinun piirroksesi. Kysymykseesi vastaten: Käy kyseisellä sivulla missä haasteeseen osallistuit lukemassa ohjeita. Sieltähän saa "papukaija-merkinkin" jos osallistuu kaikkiin kuun haasteisiin jne.

  VastaaPoista
 2. Vastaan ensimmäiseksi, että ei tarvitse linkittää kuin kerran, silloin aluksi. Myöhemmin laitat aina samat tunnisteet, niin ne menevät automaattisesti kaikki ryhmään. Kyllä Millin yleensä huolehtii, että kaikki sujuu.

  Toiseksi vastaan, että älä ota tätä niin vakavasti ja yritä liikaa. Toinen kuvasi on tosi hieno, pehmeää ja hienoa siveltimen käyttöä. Siinä näkyy, miten tuuli vielä suhisee paikalla.
  Ensimmäisessä on hyvä väritys ja lehdet putoilevat. Haaste tuntuu aina aluksi vaikealta, mutta sitten lopussa ihmettelee, joko tämä nyt loppui.

  VastaaPoista
 3. Näissä haasteissa parasta on tekemisen ilo ja se, kun näkee, miten monella tavalla ihmiset luovat ja toteuttavat itseään.
  Niin kuin sinäkin näisä töissäsi,tuossa alemmassa on pehmeää värimaailmaa, kevyttä siveltimenvetoa, josta pidän. Koivkkokuvan suorat rungot muodostavat hauskan kontrastin vapaina leijuville lehdille.

  VastaaPoista
 4. Myrskyn jälkeen kuva on mielestäni tehokas. Siinä on juuri ohi menneen rajuilman tuntu. Ilmapiiri on kuin helpottunut, johtuen varmaan edellä kommentoijien mukaisesti pehmeästä siveltimen käytöstä.

  VastaaPoista
 5. Hempeää neitseellistä kevättä ja vastapainona rajua luonnon voimaa. Asia on tärkeä, älä takerru haasteeseen liian vakavasti. Hienoja töitä, kertovia :-)

  VastaaPoista
 6. Minusta metsäsi ovat juuri sellaisia kuin pitääkin olla,eli sinunlaisiasi!! Meillä jokaisella on oma tapamme toteuttaa itseämme,Millin antaa teeman ja me näemme sen miten näemme.
  Hauskaa ja huumoria unohtamatta,ne tärkeimmät säännöt:)

  Metsistäsi huokuu elämä,hienot työt molemmat! :)

  VastaaPoista
 7. Kaunista, herkkää siveltimen jälkeä.

  VastaaPoista
 8. Hienot metsät ja tykkään muiden mukana myrkyn jälkeisestä metsästä, hieno tunnelma.
  Ja mukava kun toisiamme kannustamme :).

  VastaaPoista
 9. Hienosti olet taiteillut metsää eri muodoissa.Hienoa.

  VastaaPoista
 10. Myrskymetsäkin on niin todellisuutta ja ihan hyvin sen piirtelit. Koivumetsä on kaunis piirros, kesäinen.

  VastaaPoista
 11. Tarkoitin siis kauniin syksyinen :-)

  VastaaPoista
 12. Hienosti kuvasit myrskyn runteleman metsän. Noin kovan myrskyn aikana ei olisi metsässä mukavaa:-)

  VastaaPoista
 13. Hyvin tuli vastakohdat esiin, ensimmäisen herkkyys, toisen rajuus. Hyvät kuvat piirsit. Vaikealta tuntui minustakin alussa, mutta kun antaa mennä mielikuvituksen voimalla eikä ota liian vakavasti niin tämä on suorastaan terapeuttista. Lisäksi muiden töitä katsellessa oppii niin paljon!

  VastaaPoista
 14. Voi että miten hienoja ovat molemmat.Tuohan on taitoa että osaa piirtää itse kun en osaa piirtää ja jo pelkän kuvan värityskin tuottaa haasteita.

  VastaaPoista
 15. Kauniita metsämaisemia! Myrskyt voi olla kyllä ikäviä, Onneksi metsät on kuitenkin uusiutuvia.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit!