torstai 30. huhtikuuta 2015

Erilainen vappu-aatto

Viime tuli kuin tulikin uusi talvi. Lintuja käy sääli. Muutenhan on oikein kaunista.Juuri pärjäsi nilkkureilla, ettei lumi mennyt kenkään.
Nyt aurinko paistaa oikein kauniisti ja tuulee mukavasti. Meillä aukeaa vappupaari kahden kuusen alla kylällä aamulla. Tarjolla perinteisesti nokipannukahvia, mukkeja ja simaa. Yhteisvastuun hyväksi.
Tämmöinen vappu tällä kertaa.

ILOISTA VAPPUA KAIKILLE!

*******

Laitan samaan postaukseen TJK-haasteen kortit # 17 ja 18


serkukset #17

#18, en keksinyt nimeä7 kommenttia:

 1. Meillä tuli eilen vettä taivaan täydeltä jos se olisi tullut lumena niin olisi ollut samanlaiset nietokset, mutta tämä aamu on auringonpaisteinen ja lämmintäkin luvattu yli 10 astetta. Mukavaa vappua silti, kesää kohti menään joka tapauksessa.

  VastaaPoista
 2. Herranen aika sentään. Meillä ei onneksi tuolta näytä maisemat. Vettä satoi koko päivän, mutta tänään, ainakin vielä, aurinkoinen keli. Hauskaa Vappua.

  VastaaPoista
 3. Meillä tuli eilen räntää koko päivän, mutta paljoa ei maahan jäänyt. Onneksi, kun mummelia auttamaan ollaan lähdössä ja sitten vappuretkelle.

  Mutta sitä pysähdyin sanomaan, että toisessa kortissasi on kaksi nukkeani: n. vuonna -65 tekemäni Petteri ja sitten lapsuuden nukkeni Pipsa. Sitä en ole löytänyt, mutta tein sitten uuden Pipsan, kun sain pään ja maalasin sen. Ihan ei tullut tuon oikean näköinen, mutta mieluinen kuitenkin.
  Hauskaa vapun aikaa :-)

  VastaaPoista
 4. Täällä ei ole tullut lunta. Oikein hyvää Vappua:)

  VastaaPoista
 5. Ei ole totta, tuore kuva Vapulta? Voisi ihan sanoa, että EKSOOTTISTA!
  Hauskaa Vappua, iloitse lumesta! :o)

  VastaaPoista
 6. 4.5.2014 Tampereella otetussa kuvassa leijailee lunta maahan. Ei sitä kumminkaan noin paljon tullut. Taisi sulaa heti.
  Ihania vanhoja nukkeja korteissasi!
  Kiitos osallistumisesta haasteeseen!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit!