perjantai 20. maaliskuuta 2015

Ainon Rump rump rullaa ja murheellisia aikoja

Sain Ulriikan Oriental-kortin Ainon järjestämässä Rumpa rump rullaa haasteessa. Ja voitin myös Ainon tekemän kortin. Kerkesin kluvata ne ja nyt ne on hukkateillä! En tiedä, kuka täällä hukkaa tavaroita, isäntä kieltää tehneensä sitä, joten kaipa minä olen laittanut kortit johonkin siivousinnossani ja nyt en niitä löydä. En siis pysty sanomaan ihan varmasti, kumpi on kumman.

vasemman puoleinen taitaa olla Ainon tekemä.
Joka tapauksessa erittäin suuret kiitokset sekä Ainolle että Ulriikalle!

*******

Meillä on vietetty surullisia aikoja. Miehen isä kuoli 93 vuotiaana. Hän kaatui tammikuussa ja lonkkaluu murtui. Leikkauksen jälkeen hän ei toipunutkaan, vaan hiipui pikkuhiljaa.
Meidän pääsiäissuunnitelmat muuttuivat hautajaisiksi. Mutta sellaista elämä on. Sitä voi suunnitella kaikenlaista, mutta pitäisi muistaa "...jos Herra suo."

Lisäksi ystäväperheen vanhin ( 49v) poika kuoli yllättäen ja haudattiin tänään. On erityisen ikävää, kun vanhemmat joutuvat hautaamaan lapsensa.

Pieniltä tuntuvat murheet oman lapsen ongelmien takia. Hän on kuitenkin elossa. Kuitenkin sitä tekisi vaikka mitä, että lapsilla olisi hyvä elämä, voisi varjella heitä ikäviltä asioilta.6 kommenttia:

  1. Oikean puoleinen on minun tekemä ja uskon,että kyllä kortit löytyvät.Nyt vain on ajatukset sekoittaneet elämänne niin,että tuntuu kaikki olevan sekaisin.
    Voimia ja jaksamista sinne teille molemmille.

    VastaaPoista
  2. Voimia! Syvän valkoiset kukat viestivät surusta! Onneksi luovuus parantaa.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit!