maanantai 19. tammikuuta 2015

Meillä paistaa aurinko

Nyt sellainen kummajainen kuin aurinko killottaa taivaan rannalla. Sähköongelmat ovat loppuneet. Vaikka ei meillä niitä oolutkaan, mutta ympäri Savoa on ollut ja pahasti. Puut ovat paljaat lumesta.
Mutta yritin tänä aamuna askarrella jotain, vaan ei siitä mitään tullut. Ei onnistunut mikään ja nyt ihan väsyttää pelkkä ajatuskin, että pitäisi, täytyisi jotain saada aikaan.Askarteluhuone on jälleen kerran kaaoksessa, säärystin ja lapanen ovat kesken, yhdet sukat päättelemättä.
Onko pakko, jos ei taho eikä jaksa? Mikä ihmisiä velvoittaa tekemään? Miksi on niin vaikeaa vain olla? Lipsahtaisiko ihan masennuksen puolelle, jos antaisi periksi?


Tämän tein eilen. TJK #4.
Minulla on vino pino keskeneräisiä/epäonnistuneita kortteja. Tähän olen tyytyväinen.
Kortti on vapaa vaihtoon. Varattu Viltsulle.

HYVÄÄ ALKAVAA VIIKKOA, PIDETÄÄN LIPPUA KORKEALLA, ETTEI PÄÄSE LAAHAAMAAN!8 kommenttia:

 1. Hieno kortti! Voisi sanoa:"metsään meni!" kortissa on kaikki niin kohdillaan, värit ja tuo havunoksa ja siivekäs oksallaan, että melkein tuntee pihkan ja kuusen tuoksun ja kulee linnunääniä!
  Kiitos osallistumisesta haasteeseen!

  VastaaPoista
 2. Hieno on korttisi! Meilläkin aurinko paistaa; ihanaa :D Tsemppiä!

  VastaaPoista
 3. Hauska pöllökorttti, pöllöt on sulosia :)
  Laitoin sulle postia tänään, jos se piristäis parin päivän sisällä.

  VastaaPoista
 4. Ihana pöllö kortti :) Täälläkin paistoi aurinko. Hyvää alkavaa viikkoa sinullekin.

  VastaaPoista
 5. Täällä ollaan säästytty sähkökatkoksilta nyt. Niitä oli alku kuusta pari kertaa.
  Kaaos täälläkin verstaalla, mutta aamulla sain pikavauhtia tehdyksi pikasiivouksen. huh.
  Se rauhoittuminen ja pysähtyminen vain olemaan vaatii opetelua ja itsensä itselleen luvan antamista, että ihan oikeasti sinä saat olla vaan. Se on vaikeaa joillekin. Tai hiljaisuus. Olla omien ajatustensa kanssa.
  Mulla se on pakkokin olla vaan. Tavallaan olen pakon edessä joutunut opettelemaan olemisen taidon. Jotain hyvää siis.

  Tuo pöllö on ihana! Voisiko se lentää meille? Entä innostuisiko samaan kuoreen muutakin tekemään? Siis ajan kanssa! Mulla on pari projektia työn alla ja vastauskuori tulee sen jälkeen ellei löydy sopivia vaihtareita vapaista.

  VastaaPoista
 6. Tykkään myös kortista tosi paljon!
  Tänään hymyilyttää :) Sain kauniin "Talvimorsian"- kortin. Paljon kiitoskia, Maca!

  VastaaPoista
 7. Hauska pöllö-kortti. Ei oo pakko ellei taho.... Pidä taukoa jos siltä tuntuu - veikkaan, että pari päivää tekee tehtävänsä ja taas luistaa...Mukavaa viikkoa nyt kuitenkin :)

  VastaaPoista
 8. Taukoa, taukoa vaan kehiin. Jonkin aikaa kun vaan on ja ihmettelee, katselee ikkunoista, käpsehtii, niin siitä se tekemisen into sitten taas hiipii takaisin. Ja eikä sitä edes ole pakko mitään tehdäkään (meinaan jollei se into hiipisikään). Onhan sitä jo koko elämämme tehty ja työstetty, nyt on aika nauttia juuri siitä, mikä sattuu miellyttämään... vaikka lattialla selällään köllöttelystä (oikaisee muuten kivasti ruotoa). Oleilemisiin !

  VastaaPoista

Kiva kun kävit!