maanantai 5. tammikuuta 2015

TJK #2

Hyvää alkavaa viikkoa! Huomenna viimeinen joulu-aikainen pyhä ja sitten päästään arkeen. Vähän meinaa olla viikkopöllönä.

Tein viikonvaihteessa erilaisia kortteja erilaisiin haasteisiin ja vaihtoihin. Laitan esille nyt vain kaksi, koska muita ei vielä voi esitellä.


Tämä tulee TJK # 2, "Kesä mielessä" varattu


Tämä on tehty muuten vain. Tämäkin olisi kyllä käynyt haasteeseen, voin oikeastaan sen siihen laittaakin. Saako laittaa 2 korttia?
"Rajalla" uuden ja vanhan rajalla on tämä pariskunta.

********
Minulla on vaikeuksia liiman kanssa. Käyttämäni puikot ovat olleet niin huonoja, että kun liima on kuivanut, kuva irtoaa. Mitä liimaa te käytätte?

6 kommenttia:

  1. Ehdottomasti paras liima on Aleenes`s Tacky glue originial. Mulla on sitä 118 ml putelissa. Mulla on ollut saman valmistajan liimapuikkoja ja ne ovat myös ehdottomasti parhaita liimapuikkoja. Liimapuikkoja ei vaan saa kaikista paikoista. Itse ostin muistaakseni puikot Klemmarikellarista. Pitäisi tarkistaa, onko heillä vielä myynnissä.

    VastaaPoista
  2. Vai minulla taito tallella. No siihen varmaan lie syynä (jos niin on), että olen luurannut täällä kaiken aikaa hyviä malleja silmäilemässä. Ai liimaa, prittiä käytän, mutta se on aika haperoa, kun pari päivää on teos kuivunut. Ja sitten Bilteman leveää, edullista 2-puoliteippiä, tai saa sitä varmaan edullisena myös Claes Ohlsonilta siitä torin kulmalta.

    VastaaPoista
  3. Upeita kortteja.
    Mukavaa Loppiaista sinulle.

    VastaaPoista
  4. Silpputehtaan laajennusosan TJK haaste on niin vapaa ja muutoksiin valmis, että kaksi korttia samaan haasteeseen käy sekin. Laitan purkkiin kaksi Maca-arpaa siis.Kauniit kortit! Kiitos osallistumisesta haasteeseen!
    Liimaan kortteihin paljon Bilteman kaksipuoliteipillä. Juuri se edullinen hiukan yli 3€ maksava 5cm leveä jossa on 15m teippiä rullassa. Olen käyttänyt sitä vuosia ja ollut tyytyväinen. Ohlsonin teippiä en ole kokeillut, mutta pitääpä kokeilla sekin ja verrata näitä keskenään.Scotch Gel Glue on tuubiliima jota käytän paljon myös. Sitä saa kirjakaupoista, marketeista ja täällä jopa postista.Tuubi tulee käytettyä aina ihan loppuun ja se on myös loppuun asti käyttökunnossa.

    VastaaPoista
  5. Kauniit kortit ja kyllä liimaa kuluu askartelujen myötä.Itse ostin espanjasta useta liimoja kun olivat siellä paljon edulisempia. No tekevälle sattuu-pakkasin kaikki hyvin muovipussiin mutta yksi liima oli auennut.Kaikki olivat päältä möhnässä joten jouduin putkilot pesemään..mitä tästä taas opimme.Korkit kunnolla kiinni.No ei tästä mitään muuta vinkkiä kuin tuo edellien.Kaksipuoli teippi on kätevää.

    VastaaPoista
  6. Kauniita kortteja on taas tullut. Itse käytän liimana tällä hetkellä art medium (Schjerning- merkkistä), löytyi Keskiseltä joskus edullisesti. Se pitää paperit hyvin paikoillaan, kartongille ja erikoisille papereille käytän kaksipuoleista teippiä.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit!