torstai 28. helmikuuta 2013

28.2

Tämän aamun kortin tein pika pikaa, ei edes tekstiä joutanut etsimään. Pakollisia toimitettavia on tänään sen verran, ettei jouda kovin kortteilemaan.


28.2.2013

7 kommenttia:

  1. iloinen tosi hauska on korttisi ja ei kaipaakkaan tekstiä, kuva puhuu puolestaan:) minulla se taitaa tänään jäädä silputus väliin!

    VastaaPoista
  2. Siinähän onkin hauska kortti. Tuollaisen voi antaa nimpparina tai synttärinä :)

    Mukavaa alkavaa maaliskuuta ♥

    VastaaPoista
  3. Kyllä kannatti kakku leipoa sillä onnetar oli sinulle suosiollinen ja voitit mun "roska" haaste arpajaisissa mun tekemän ATC kortin, ONNEA!
    Uusi haaste ja vaihto jo esillä.
    Kiitos myös kortista "Paratiisi" jonka sain Annitannin punaisesta korttivaihdosta, laitan nekin kohta blogiin

    VastaaPoista
  4. Voi anteeks pikku lipsahdus et voittanutkaan sitä korttia vaan kuukauden "roskapussin" toivottavasti en tuottanut pettymystä.Olin taas niin ajatuksissani etten huomannut että voititkin vaihdon etkä haastetta.

    VastaaPoista
  5. Kysyit siit Tanjan kiertovaihdosta, sen piti olla kyl nii että ensin lähetät ne 2 korttii johon teet pohjat ja sit vast ne kortit jotka sait mult ja johon olet lisännyt jotain mutta koska et ole vielä lähettänyt pohjiasi niin mikä estää lähettämästä sekä pohjat että jatkojalostetut samal kertaa ja jos hiukan viel hidastelet saatat saada viel kolmannenkin parin sillä sain jo annifannin pohjat ja ne lähtee sulle kunhan saan niihin omat lisäykseni.Vai oliks siin joku päivämäärä millo viimestään ne pohjat pitää lähettää

    VastaaPoista
  6. Lisäystä edelliseen, niitten sun tekemien pohjien pitää lähtee viimestään huomenna niin että älä odottele multa postia vaan pistä eteenpäin :)

    VastaaPoista
  7. Ihanan iloinen kortti, tuolla onnittelisin jotain hassua ystävääni. Ai tuollaisia kuvia lehdessä tänään. Enpä ole vielä ehtinyt sitä vilkaista, paneudun kohta lueskelemaan sohvalla seljälläni. Meinasi työpäivä viedä tänään mehut viimeiseen pisaraan asti, huoh !

    VastaaPoista

Kiva kun kävit!