maanantai 15. toukokuuta 2017

Sika säkissä

Viimeistelin tämän viikkoisen TJK-kortin eilen. Oli jotenkin tuskaista etsiä tekstiä  kirjoista, joten tein puhekuplan.

 Pohja on tehty silpuista ja on saatu.

"Ostin sian säkissä"

******
Nyt on jotenkin saamatonta aikaa. Käyn kurkkaamassa teidän blogejanne, mutta en saa aikaiseksi kommentoida. Fb:n peukkua kaipaan tännekin. Joskus olisi hyvä, että saisi vain peukutettua, kun tekstiä ei tule.
Minun pitäisi kyllä rauhoittaa tätä säntäilyäni. Olisi niin mukavaa osallistua kaikkeen kivaan, jota vastaan tulee. Vaan kun ei kerkiä.
Ajattelin yhtenä päivänä laskea kellolla, kuinka paljon aikaa kuluu taloustöihin päivässä. Joskus voisi esittää isännällä laskelman. Huonona päivänä. Että kyllä minäkin tekisin mielelläni vain sitä, mikä huvittaa, mutta mutta...Saattaisi kyllä tehdä hyvääkin.
Nyt kun astianpesukonekin on rikki, eikä uutta ole vielä ostettu. Vaan pian hankitaan. Se on varmaa.

Että tämmöistä marinaa tällä kertaa.

HYVÄÄ ALKAVAA VIIKKOA, VOIKAA HYVIN!

4 kommenttia:

 1. Joskus käy näin, että kiire yllättää eikä sitten pääse asioissa eteenpäin... no älä kuitenkkaan osta pesukonetta säkissä ;))
  Kiitos aamuhymystä ja hyvää päivän jatkoa xx

  VastaaPoista
 2. Kiva kortti! Kiitos osallistumisesta!
  Mulla kun on kova into touhuta vaan korttien kanssa ja sitten on monta muuta asiaa jotka pitäisi hoitaa ja huusholliakin...seuraa hajamielistä ja keskittymiskyvytöntä toimintaa. Laitan padan hellalle (Tyhjänä!) levy kutoselle, unohdan levyn päälle kun otan valmiin ruuan hellalta jne. onneksi siinä loppuvaiheessa ei levy ole kutosella. Välillä sitten mietin, että johtuuko tämä vaan siitä, että tekisin mieluummin jotain muuta vai onko vakavampaa. Toisaalta muistisairaat eivät ymmärrä tilaansa väitti yksi johtava neurologi.
  Mäkin tykkäisin siitä peukusta.
  Hyvää alakavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Hauska kortti, teksti hyvä. Se sopii moneen asiaan.

  VastaaPoista
 4. Hauska kortti.Sitä säntäilyä sinnetänne on liikkeelä.Pitäisi niin paljon ehtiä mutta eikö ole lupa myös ottaa rennosti ja huilailla.Sen luvan annoin itselleni.Nytpä keitän päiväkahvit ja menen ulos siitä nauttimaan.Kivaa päivää sinulle.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit!