lauantai 17. joulukuuta 2016

Mukavaa viikonloppua!

Taas viikonloppu. Aika menee sitten nopeasti. Tänään pitäisi ajatella jotain siivousta. Ainakin ajatella. Katsoin illalla Gentlen tutkimukset ja se loppui niin ikävästi, että meinasi häiritä yöunia. Jatkuuko ensi viikolla, ettei vain loppunut kokonaan. Täytyy jännittää ensi viikkoon.

Huomenna menemme laulamaan kauneimpia joululauluja kahteen tilaisuuteen. Minulla on viritetty yksi radio jouluradion asemalla ja sitä on kuunneltu kohta riittämiin. Toivottavasti ensi viikolla tulevat ihan perinteiset laulut. Nyt on monta viikkoa saanut kuunnella erilaisia versioita tutuista lauluista. Tuntuu, että jokainen laulaja haluaa sovittaa laulut omanlaiseksi.

Tein siis jo eilen tämänpäiväisen kortin Kotilaiskan haasteeseen. Pohjana on K-kaupan mainos ja koirakin on lehdestä.


17.12 Vahtia väsyttää.

Oikein mukavaa viikonloppua jokaiselle!

4 kommenttia:

  1. Ihanan tunnelmallinen kortti ja hei sulla on tässä sama koira kun Funciksen tän päivän kortissa, tehän ootte vähän samalta suunnalta Suomea

    VastaaPoista
  2. Ihanan tunnelmallinen kortti ja hei sulla on tässä sama koira kun Funciksen tän päivän kortissa, tehän ootte vähän samalta suunnalta Suomea

    VastaaPoista
  3. Niin, aikalaillakin samalta suunnalta ollaan, melkein naapureita.... vaikkei valtatietä ihan suoraan välillämme olekaan. Ei sitä tiedä, koska meikä pyrähtää Sinulle Maca kylään. Kivasti tuo koiruus käy sinunkin korttiisi. Noista joululauluista; todellakin nykyaikana kaikkea muunnellaan ja ainakin minä vanhetessani haluaisin säilyttää vanhaa ja aitoa monessakin asiassa. Minä olen mummoillut koko viikonvaihteen ja nyt on melkein kaikki voimat käytetty, mutta ihanaa oli. 2 v:n kanssa mäenlaskussa ja monessa muussa.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit!