torstai 9. kesäkuuta 2016

Melkoisen vilpoista keliä

Huomenta kaikille! Myrskyä on jälleen pidetty. Meillä täällä Savossa on selvitty ihan säikähdyksellä. Vettä on nyt satanut hiljakseen, ei mitään kaatosadetta. Pasuuna siirrettiin vasta ulos ja vähän kukka on nyypällään, mutta ei ilmeisesti mitään hätää vielä.
Mies kasteli jo alkuviikosta pensaita ja kukkia ahkerasti, kun näytti siltä, että ihan nuupahtavat. No, nyt ei tarvitse vähään aikaan.

Lapsenlapsia on tulossa viikonloppuna pienelle lomalle. Sitä varten ajattelin ostaa ulkoleikkejä varten frisbee telineen ja kiekkoja. laji kiinnostaa itseänikin. Täällä on kunnan frisbeerata, jos vaikka innostuisi käymään siellä. Kunhan vähän harjoittelee omassa pihassa.

Alkuviikossa olimme pari päivää maalla ja otin vähän lisää askartelutarvikkeita mukaan. Teinkin 8 korttia Leilan letter-haasteeseen. Eilen laitoin jo yhden kesätyttökortin näytille. Aion/yritän tehdä ainakin vauva-letterin ja kesätyttö-letterin. Vintagetyttöjäkin minulla kyllä on.

Etsin ja löysin sellaisen painikkeen, että sain vastausmahdollisuuden kommentteihin. Yritän nyt vastata jotain kaikille kommentoijille. Mahdollisuuksien mukaan.Näitä odotellessa! Iloa päivääsi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit!