maanantai 7. maaliskuuta 2016

Uusia atc-kortteja

Askartelen yhä RaijaAnnikin aarrekirjan kanssa. Onneksi hän antoi minulle aikaa ihan vapaasti touhuta.Askartelutilani on tällä hetkellä niin ymmyrkäisenä tavaroista, että askarteleminen on jo vaikeaa.
Kaiken keskellä tein kuitenkin kolme uutta korttia, että jotakin valmistakin tulisi näytettäväksi.

Tässä kuva on kirjekuoren päältä repäisty, saatu joltakin vaihtokaverilta.

Perhosten ystävä, varattu

Mitäs me tytöt,varattu

Kristallien alla
Tässä on kiillettä ja kimallusta mm. lasijauhetta ylhäällä.
Varattu

*******
Ostimme eilen isännälle kävelysaivat, helpottaa kuulemma kävelyä kummasti. Samalla ostettiin tasapainolauta. Kokeilin sillä pari kertaa eilen. Kengät pitää olla jalassa, muuten on jalkapohjat kovilla. Siitäkö lie johtunut, että sääriä ja reisiä etupuolelta pakotti koko yön.

Joka tapauksessa:

OIKEIN MUKAVAA VIIKKOA KAIKILLE!

4 kommenttia:

 1. Kiitos,myös sinulle..omasta en tiedä..taitaa olla mukavuus kaukana.Kävelysauvat on hyvä ostos,olen jo kauan käyttänyt,niillä saa kävelyyn hyvän rytmin ja tuntuu helpommalta meno. Alä ota paineita kirjan teossa.En tiedä montako päivää viivyn "reissulla"joten on jotain ihanaa odotessavissa. Hienot kortit olet tehnyt.

  VastaaPoista
 2. Hienoja kortteja ovat, tykkään perhostyttökortista, tuo kesän jo mieleen.

  VastaaPoista
 3. Kauniita. Ekaan korttiin jäin hetkeksi katseineni. Siinä on jotain.. Mutta niin on seuraavissakin, sillä myös viimeinen sai ihastumaan.

  VastaaPoista
 4. Voi kun kiva vaihtaa ATC:ita kanssasi :) Varasin sinulle ne kolme korttia ja jos nämä kolme ovat vielä vapaita, niin ottaisin nämä vaihdossa! Tiina

  VastaaPoista

Kiva kun kävit!