lauantai 19. joulukuuta 2015

Askartelutilan muutto

Koska tulossa on kaikki lapset jouluksi , totesin, että varmaan pitää siivota askarteluhuonetta. Sitten sain hienon ajatuksen, että muutan kaikki askartelut alakertaan. Portaitten alla on pieni tila, joka on ollut ennen kellarina. Ei mikään kovin kylmä tila, mutta on siellä tuuletuskanava, ei ikkunaa. Nyt siitä on muodostunut paikka, johon kaikki "ylimääräinen" sijoitetaan.


Joka puolella oli hyllyt täynnä tavaraa


Laatikoita täynnä vanhoja kortteja ja valokuvia


leluja, tauluja

Tila on ehkä 2x2 m. Joskus minulla on ollut siellä retkisänkykin ja olen nukkunut siellä.


Raivasin tavaroita niin paljon pois, että sain yhdelle seinälle askartelupöydän.


Kaikkia tavaroita en suinkaan vienyt pois. Tyhjille hyllyille toin askartelutavarani. Niissäkin on paljon pois pantavaa, mutta nyt en siihen urakkaan ryhtynyt.


Alkuperäistä pöytää ei siirretty alas, vaan hyödynnettiin jo siellä olevaa vanhaa keittiön kaappia ja ullakolta löydettyä pöytätasoa. 
Vielä on järjesteltävää, mutta alku on hyvä. Pari korttia jo tein, eli kyllä siellä askartelu onnistuu. Ja mikä parasta, nyt voi laittaa oven kiinni, eikä tarvitse siivota vieraita varten.


7 kommenttia:

 1. Onnea uuteen korttipajaan! <3 Tuo ovi kiinni on kyllä ihan ehdoton vaatimus ainakin minulla. En tuonne Silpputehtaalle yleensä juuri ketään päästä. Sen verran se on omaa reviiriäni. En kaipaa ollenkaan sellaisia ilmeitä jotka kertovat:"Noin pieniä kortteja, hirveä määrä roinaa, mitä täältä löytää ...ja AIKUINEN IHMINEN!"
  Siinä tulee heti kynnyksellä sellainen kulttuurishokki monelle, että parempi kun vain harvat ja valitut vie tehdaskierrokselle. =o)

  VastaaPoista
 2. Voisin melkein kompata Siskoa,oma reviiri on tärkeä.Minun työhuoneeni ovelta jotkut katsovat vähän ihmetellen,mutta se ei minua häiritse.Oma tupa,oma lupa!
  Kiva,että olet saanut oman nurkkauksen.

  VastaaPoista
 3. Samoin sanoin voisin kirjoittaa kuin edellisetkin. Oma tila on paras ja ovi kiinni. Minulla on askartelutila autotallin lämpöisen tilan perällä ja ei sekään järin suuri ole mutta tavaraa täynnä. Tammikuussa on perinteisen inventaarion aika ja paljon on taas pois laitettavaa :))

  VastaaPoista
 4. Onnea uudelle askarteluhuoneelle! Itse väkerrän keittiön pöydän ääressä ja kyllähän olisi hienoa voida sulkea ovi perässään. Vielä hienompaa kyllä, jos osaisin laittaa tavarat aina paikoilleen eikä sotkua tulisikaan, sitä en kyllä edes odota :-D!

  VastaaPoista
 5. Oi, haaveilen omasta askartelutilasta!

  VastaaPoista
 6. Keittiön pöytä on askartelupaikkani. Kaikki pitää joka välissä kerätä kaappeihin ja laatikoihin, joskus hyvinkin nopeasti. Oma askartelutila, johon voisi jättää keskeneräiset ihan levälleen odottelemaan seuraavaa askartelu tuokiota, se olisi huippua.
  Montakohan tuntia olen ottanut tavaroita esille ja pakannut takaisin elämäni aikana.
  Onnittelut hienosta omasta askarteluhuoneesta. Askartelijan onni on oma tila.

  VastaaPoista
 7. tämä on mennyt minulta kokonaan ohi. Höh. Mutta nyt huomasin ja ihan mielettömän ihana tila sinulla siellä askarrella! Tuollainen suursiivous on ihan hyvä tehdä joskus. Voin vaan kauhulla odottaa meidän varaston siivousta. Se odottaa ja odottaa. Nyt kuitenkin kaikki ne verhot, matot jne joutavat pois, joita on jemmattu muutosta toiseen ja pojalle jne. Tässä asumme ja pysymme ikuisesti, joten... :D sinun innoittamana voisi ottaa uuden vuoden talkoot

  VastaaPoista

Kiva kun kävit!