keskiviikko 18. helmikuuta 2015

TJK # 8 ja Ainon värihaasteesta saatu

Tutkailin, mitä pöydältäni löytyy ja sieltähän löytyy! Niinpä tein tämänviikkoisen kortin TJK-haasteeseen. Kuva on kirjekuoresta, lisäsin vähän leimausta. Ei muuta.


Titityy, vapaa vaihtoon

*******

Ainolla oli hauska haaste rump... ja niin edespäin rallaa. En nyt muista koko nimeä. Mutta siinä piti valita, tekeekö punaisen vai vihreän kortin. Itse tein punaisen ja tänään sain tämän hurmaavan punaisen kortin, jonka on tehnyt RaijaAnnikki. Kiitos RaijaAnnikki! Upea kortti!

Nainen punaisessa

*******
Tänään on tuhkakeskiviikko. Tästä alkaa 40 pv paaston aika. Minulle paaston aika ei ole niinkään paastoamista ruuasta, vaan oman sisimpäni tutkistelua. Parannuksen tekoa, joka useimmiten epäonnistuu. Mutta on kuitenkin hyvä, että tutkistelee omaa sisintään, mistä voisi luopua, mitä tehdä toisin.9 kommenttia:

 1. Kiitos maca kommentista.Korttini on nyt sinun.Kiva vaihto. Jokaisella olisi kyllä aihetta miettiä tekemisiään ja sisinpäänsä.

  VastaaPoista
 2. Upeita kortteja :)
  Haluatko vaihtaa sen kissa (TJK#7)?

  VastaaPoista
 3. Tuo titityy on mainio :)

  Oikein muistit, aihe on matkailu.

  VastaaPoista
 4. Ihana tuo titityy. Ja onpa ihana punaisen kortti Ainon haasteesta.

  VastaaPoista
 5. Keväinen vastaus! Kiitos osallistumisesta haasteeseen!

  VastaaPoista
 6. Uskomatonta, mutta totta!
  Kun olen painanut tuota en ole robotti ruutua niin sen jälkeen on jäänyt vaan suuri epävarmuus: tulevatko viestit perille ollenkaan? Nyt en painanut sitä ollenkaan ja ensimmäinen ajatus oli tietysti:pieleen meni! Vaan nyt jopa itse näin, että kommentti on perillä. Kyllä tekniikka on ihmeellistä ja tässä tietokonemaailmassa kaikki vasta ihmeellistä onkin!

  VastaaPoista
 7. Kävisikö kahden kortin vaito vapaalla aiheella? Laita sähköpostia: kasu70@gmail.com jos käy :)

  VastaaPoista
 8. Ihan oikeassa olet tutkiskelun suhteen. Liian moni unohtaa sen ja paahtaa vaan menemään. Olipa sitten tutkiskelun aihe mikä tahansa. Kuinka vaikeaa se onkaan toisille olla yksin, hiljaisuudessa, tekemättä mitään ja vieläpä itsensä kanssa

  VastaaPoista

Kiva kun kävit!