maanantai 4. maaliskuuta 2013

Kotilaiskan pääsiäiskortti

Kotilaiska haastoi tekemään pääsiäiskortteja. Maalla tein yhden ATC-kortin, joka ei ole minulle perinteinen, koska muuta materiaalia ei ollut tarjolla.Kukkien takana luuraa pupu ja pari suklaamunaa.


Olen ollut ahkera , eikö vain? Pääsiäiskortteja teen lisää, eri sabluunalla tosin.

6 kommenttia:

  1. ihana pupu kortti ja niin vihreää että:) kihivas haasteeseen voi osallistua ihan niinkin että käyttää Ainon kuvaa kortin pohjana. jos pystyt tulostaan niin tulosta ihmeessä ja tule mukaan:)) Minäkään en osaa mitään hienoja kuvan käsittely ohjelmia vaikka kovasti haluaisin. Teen ihan yksinkertaisella väritys jutulla ja tulostettuunkin kuvaanhan voi itse väritellä, piirtää. Muistelin lukeneeni, että osaat piirtää!!
    Minulla on monen monta lasta, en viitsi täällä kirjoitella mutta kerron sitten vaihtomme yhteydessä:) Kiva että vaihto onnistuu.

    VastaaPoista
  2. ...unohdin jo:)) mahtuu autodecoon vaikka kuinka monta sivua ja olen tosi iloinen jos vaan viitsit tehdä lisää:))

    VastaaPoista
  3. Mukavaa, että alkaa jo tulla pääsiäsikortteja. Kun kortissa on reilusti vihreää ja pupukin luuraamassa, niin toki tykkään :)

    VastaaPoista
  4. Siellä se suloinen puputyttö kätkee suklaasydämiä pusikkoon, ompas kiva kortti ja oöet käyttänyt vielä mun lempivärei vaaleenpunasta ja sinistä
    Kiitos osallistumisesta ja onnea arvontaan

    VastaaPoista
  5. Todella ahkera.... monta kaunista postatusta päivässä !!
    Mukavia hetkiä edelleenkin korttien parissa ♥

    VastaaPoista
  6. Tuleepapääsiäis fiilis kun katsoo kprttiasi. Raikas ja iloinen.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit!