perjantai 8. elokuuta 2014

Tämmöistä

Tupahommia enimmäkseen on tehty. Kävin tosin eilen aamuna metsässä ja sain ehkä 3 litraa mustikoita.Samasta paikasta kuin ennenkin. Nyt oli lehdet tippuneet varvuista ja niinpä piilossa olleet marjat löytyivät hyvin.
Olen kutonut sukkia ja ostanut lisää tarjouslankoja. Tulee se kylmä kuitenkin jossakin vaiheessa. Teen nyt aikuisten sukkia Viroon vietäväksi. Sielläkin on kylmää talvella ja mökit kylmiä.


Linnut eivät olleet vielä huomanneet kirsikoita ja niinpä olemme niitä syöneet urakalla ja leivoinpa piirakankin,


Hyvää oli.

Illalla sitten tuli ukkoset. Kyllä helpotusta on odotettukin, mutta ei ilma paljon kummenmaksi muuttunut. Sitten 4 paloautoa ja kolme pienempää ajaa hurautti pillit päällä ohi. Luulimme jo, että jossakin on iso palo, mutta sauna se vain oli. Vaikka eihän se pieni juttu ole, kenenkä sauna se oli. Tietenkin näillä ilmoilla on varauduttava kaikkeen, ettei pienestä pääse tulemaan isoa.
Tästä tulikin mieleen yksi muisto lapsuudesta. Olin serkun kanssa saunassa. Heidän saunansa oli ulkorakennuksessa, jossa oli myös höyläämö. Yht´äkkiä ovi aukaistiin ja joku huusi, pois saunasta, rakennus palaa. Eipä siinä aikailtu. Rakennus paloi käyttökelvottomaksi.
 Ps. Korttejakin olen yrittänyt tehdä haasteisiin. Siirsin askartelutarvikkeet toiseen huoneeseen ja kuten voitte uskoa, kaikki on hakusessa. Laitoin myös leikatut silput roskiin. Pääsee keräämään uusia.


1 kommentti:

  1. Nam, onpas herkullisen näköinen piirakka. Minua ei leivontahommat oikein kiinnosta näillä helteillä ja tyydynkin kahvittelemaan kaupan herkkujen kera :)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit!