keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

TJK #29

Löysin pöydältäni keskeneräisen kortin, jota vähän korjailin ja totesin, että sehän joutaa tämänviikkoiseen TJK-haasteeseen.

TJK # 29 varattu

******
Minut on vallannut taas kirppishimo. Eilenkin käytiin kahdella kirpparilla. Jotain pitää ostaa, vaikka mitään ei tarvitse. Kahdenlaista kangastakin ostin. Tuleneeko niistä koskaan mitään, mutta ostettava oli. Ja kokoelmiini ostin yhden enkelin ja kissan lisää.
Nyt pitäisi ruveta tyhjentämään askartelupöytää. Tytär tulee muutamaksi päiväksi. Hän on himourheilija/kuntoilija. Menee triatloniin Joroisiin kilpailemaan viikonlopulla.Hirveätä rääkkiä, hän voi ajaa kilpapyörällä täysillä 60 km! 
No mutta näistä askartelutarvikkeista. Tarvitseeko joku jotain? Minulla on melkein mitä vaan, paitsi ei big shottia. Voisin jotain jakaa pois.Ihan ilmaiseksi.

6 kommenttia:

  1. Kiitos-itselläni on liikaa kaikkia.Korttisi on romanttinen. Mukavaa aikaa tyttäresi kanssa.

    VastaaPoista
  2. Kaunis kortti ja tekstit napsahtavat kohdalleen!
    Kiitos osallistumisesta!

    VastaaPoista
  3. Kivan kortin olet tehnyt.
    Minullakin on askartelutarvikkeita vaikka muille jakaa ja aina vaan lisää tulee hankittua.
    Kirppishimo tai -riippuvuus on kyllä todella hankalaa. Kuten kirjoitit "jotain pitää ostaa, vaikka mitään ei tarvitse". Eilen ostin pari virkattua pitsiliinaa, jotta voin jatkaa mökkipuiden "pukemista". Lisäksi olen ruvennut ostamaan vanhoja kankaisia nenäliinoja. Mitähän niilläkin teen?

    VastaaPoista
  4. Kaunis kortti!
    Pidän niin sinun korttiesi katselemisesta!

    VastaaPoista
  5. Ihana kortti. Minullakin on kirppishimo. Meinaan koluta Nurmeksen kirppikset nyt loman aikana. Olen aina töissä kun ne ovat auki.

    VastaaPoista
  6. Ihastuttava kortti ja usko tai älä mutta haluaisitko vaihtaa sen minun kanssani. En todellakaan tiedä mistä sulle vauihturin teen, tavarat on niin mullin mallin ku olla ja voi mut ehken teen sulle toivekortin tai jotain

    VastaaPoista

Kiva kun kävit!