tiistai 24. kesäkuuta 2014

TJK-haaste #25

Sain eilen jonkinlaisen siivouspuuskan ja vein lehtiä roskiin. Kunhan olin ensin katsellut mahdollisia käytettäviä kuvia. Niinpä sainkin tähän korttiin pohjan ja aiheen yhdestä lehdestä.

Käärme paratiisissa

******
Minunkin blogiini ovat kiemurrelleet ulkomaiset anonyymit kommentoijat. Ei vielä paljon, mutta kuitenkin. Poistin yhden Funchiksen kommentinkin vahingossa roskapostina. Anteeksi kovasti Funchis, se oli pelkkä vahinko, mutta kun olin painanut väärin, en saanut sitä enää peruttua. Tuleekohan sinun kommenttejasi enää ollenkaan? Toivottavasti tulee!
Eilen tuli tehtyä kaikenlaista pientä ulkona. Ei ollut liian kuuma. Tälle päivälle on luvattu sadetta, vielä sitä ei kuitenkaan näy.
Hyvää päivän jatkoa kaikille!

6 kommenttia:

  1. Hienoja kortteja saa aikaan ihan lehtikuvistakin. Tässä siitä oiva näyte. Kortti tosin on haasteeseen 26. Se 25 kortti oli jo sinulla tuolla aikaisemmin valmiina. Mutta ei haittaa arpa menee purkkiin! Kiitos osallistumisesta! Yritin saada ne anonyymit pois ja sitten tuli muittenkin kommentointi niin vaikeaksi, että annan niitten tulla ja poistan ne sitä mukaa roskiin. Onneksi ei ole paljon.

    VastaaPoista
  2. Kylläpä on selkäpiitä karmiva kortti, siis olet saanut tuohon korttiin niin paljon tunnetta ja uhkaa - vaikuttava kortti.

    VastaaPoista
  3. Kommentteja pukkaa, juu !

    VastaaPoista
  4. Tuossa kortissasi on kyllä niin kaikki kohdallaan,e ttä tietää heti, mistä on kyse. Upea! Sama robottiongelma ollut kauan mullakin, ja nyt moni muukin sitä sanonut, joten edelleen pidän sanavahvistuksen päällä. Harmi sinänsä, sillä se on inhottava monien mielestä.

    VastaaPoista
  5. Kauniita ja näppäriä kortteja! Vai norsun muisti, mikä siinä onkin, että kamalat jutut pysyvät muistissa mutta ei sitten ne hyvät...ja norsumainen olotila on kyllä useasti, ilman sänkyäkin, viimeksi lahjatavaraliikkeessä, en huomannut ottaa laukkua pois olalta, myyjö tuli sanomaan, että läheltä piti tilanteita alkaa olla nyt liikaa...voi miten noloksi, nolonorsuksi, sitä tunsikaan itsensä.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit!